У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео)

У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео)
Аварія трапилась на автодорозі "Київ-Чоп" у селі Колоденка, що у Рівненській області. За інформацією поліції, винуватцем ДТП є водій легковика, який виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення із мікроавтобусом.

Смертельна ДТП  трапилась учора, 9 травня, близько 17:20 на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині. Зокрема 34-річний мешканець Рівного керуючи автомобілем "Аudi А4" та рухаючись у напрямку Києва виїхав на зустрічну смугу здійснити обгін, однак не зумів уникнути зіткнення із мікроавтобусом за кермом якого перебував 30-річний мешканець Закарпаття.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції України.

"Водія мікроавтобуса із понівеченого авто діставали рятувальники. Лікарі виявили у нього політравму, закриту черепно-мозкову травму, множинні переломи. Чоловіка госпіталізували до Рівненської центральної міської лікарні", - йдеться у повідомленні поліції.

Однак, на жаль уся сім'я яка перебувала в авто "Аudi А4" - чоловік, дружина та їхній тримісячний син загинули внаслідок смертельного зіткнення. Батько з сином загинули від отриманих у ДТП травм на місці події. Зрештою 37-річна мати немовляти та дружина винуватця аварії попри вжиті реанімаційні заходи вже через декілька годин померла у лікарні. 

Наразі невідомо чи перебували обидва водії у стані алкогольного сп'яніння, а потрощені машини були перевезені на спецмайданчик села Городок, що у Львівській області. Проте, за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель трьох людей, було розпочато досудове розслідування за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України.

 

Читайте також
Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео) Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео)
У Запорізькій області внаслідок зіткнення автомобіля та маршрутки загинула жінка, ще шестеро людей постраждали. За результатами медичної експертизи, водій який є винуватцем ДТП знаходився в стані алкогольного сп’яніння.
У Миколаєві водій за одну добу скоїв 18 ДТП і тікав від правоохоронців (фото) У Миколаєві водій за одну добу скоїв 18 ДТП і тікав від правоохоронців (фото)
Неадекватний водій намагався втекти від миколаївських правоохоронців після скоєння 18 ДТП. Він не зміг пояснити патрульним свої дії, а також відмовився від перевірки на наркотики в організмі.
Жінка-водій у реанімації: внаслідок лобового зіткнення на Закарпатті загинули двоє людей (фото) Жінка-водій у реанімації: внаслідок лобового зіткнення на Закарпатті загинули двоє людей (фото)
На трасі "Київ-Чоп", між селами Іванівці та Клячаново, що на Закарпатті, зіткнулися два автомобілі марки "Volkswagen Passat". Внаслідок лобового зіткнення загинуло дві людини, ще одна у реанімації.
Loading...
Load next