У Кривому Розі попрощались із загиблим на Донбасі Дмитром Товчигречкою

У Кривому Розі попрощались із загиблим на Донбасі Дмитром Товчигречкою
У Кривому Розі оголосили день жалоби за загиблим на Донбасі 37-річним військовим Дмитром Товчигречкою, який пішов до війська три місяці тому й загинув внаслідок множинних уламкових поранень, які виявилися несумісними з життям.

Попрощатися з військовим, який захищав Україну, прийшли рідні, друзі, жителі Кривого Рогу та побратими бійця, повідомляє місцеве видання "Первый Криворожский".  Побратими бійця, висловлюють свої щирі співчуття матері загиблого воїна, всім його рідним, дружині, що передчасно залишилася вдовою та дітям.

За рішенням міського голови Кривого Рогу Констянтина Павлова сьогодні, 10 травня у місті оголошено днем жалоби за захисником України: приспустили прапори, а також обмежили розважальні заходи.

Нагадаємо, що український воїн помер внаслідок множинних уламкових поранень, які виявилися несумісними з життям. Зокрема Дмитрові було лише 37 років. Він мешкав у Кривому Розі, а у січні 2021 року його призвали на службу - для нього це була перша ротація.
За інформацією військового капелана Дмитра Поворотного, вдома в бійця залишилися дружина та двоє дітей.

Читайте також
Сотні отримали поранення: війна на Донбасі та російська агресія забрала життя 240 дітей Сотні отримали поранення: війна на Донбасі та російська агресія забрала життя 240 дітей
Внаслідок російської агресії на сході України під час бойових дій загинули 240 дітей, ще 56 зникли безвісти, а сотні зазнали поранень.
На Донбасі загинув український боєць 93-ї бригади "Холодний Яр" з Кривого Рогу (фото) На Донбасі загинув український боєць 93-ї бригади "Холодний Яр" з Кривого Рогу (фото)
Сьогодні на Донбасі загинув 37-річний боєць 93-ї бригади "Холодний Яр" Дмитро Товчигречка. Чоловік призвався на службу у січні 2021 року, це була його перша ротація.
Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші" Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші"
Протягом доби 1 травня бойовики 12 разів порушили режим тиші, внаслідок чого з української сторони є один військовий отримав поранення.
Loading...
Load next