На Донбасі загинув український боєць 93-ї бригади "Холодний Яр" з Кривого Рогу (фото)

На Донбасі загинув український боєць 93-ї бригади "Холодний Яр" з Кривого Рогу (фото)
Сьогодні на Донбасі загинув 37-річний боєць 93-ї бригади "Холодний Яр" Дмитро Товчигречка. Чоловік призвався на службу у січні 2021 року, це була його перша ротація.

Сьогодні у зоні ООС на сході України російські бойовики здійснили прицільний обстріл позицій українських військових з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Внаслідок обстрілу один із військових отримав вогнепальне кульове поранення та згодом загинув від отриманої травми. Ним був Дмитро Товчигречка.

Про це повідомляє пресслужба бригади на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні, у свято Дня піхоти, ми змушені повідомити про загибель піхотинця 93-ї бригади “Холодний Яр”. Ми схиляємо голови через смерть старшого солдата Товчигречка Дмитра Івановича, механіка-водія механізованого батальйону", - йдеться у повідомленні.

Український воїн помер внаслідок множинних уламкових поранень, які виявилися несумісними з життям. Зокрема Дмитрові було лише 37 років. Він мешкав у Кривому Розі, а у січні 2021 року його призвали на службу - для нього це була перша ротація.

"Як згадують побратими, Дмитро був роботящий, ніколи не відмовлявся від роботи. При тому, що був неговіркий, все ж розповідав побратимам про свою сім’ю, особливо своїх двох маленьких дітей", - повідомили у 93-ій ОМБР "Холодний Яр".

У чоловіка залишились діти та дружина. 

Читайте також
У Кривому Розі попрощались із загиблим на Донбасі Дмитром Товчигречкою У Кривому Розі попрощались із загиблим на Донбасі Дмитром Товчигречкою
У Кривому Розі оголосили день жалоби за загиблим на Донбасі 37-річним військовим Дмитром Товчигречкою, який пішов до війська три місяці тому й загинув внаслідок множинних уламкових поранень, які виявилися несумісними з життям.
У Харкові помер український військовий, який дістав поранення на Донбасі (фото) У Харкові помер український військовий, який дістав поранення на Донбасі (фото)
Внаслідок обстрілів, які відбулись 15 липня, з боку російських бойовиків було поранено двох українських військовослужбовців. Серед них був і Олександр, який отримав 80% опіків тіла.
Сотні отримали поранення: війна на Донбасі та російська агресія забрала життя 240 дітей Сотні отримали поранення: війна на Донбасі та російська агресія забрала життя 240 дітей
Внаслідок російської агресії на сході України під час бойових дій загинули 240 дітей, ще 56 зникли безвісти, а сотні зазнали поранень.
Loading...
Load next