Перелякана, але жива: на Одещині знайшли зниклу учора 4-річну дівчинку (фото)

Перелякана, але жива: на Одещині знайшли зниклу учора 4-річну дівчинку (фото)
Учора, 14 травня, близько 16 години зникла 4-річна дитина Аміна Витичак. Поліція разом із родичами шукала дитину усю ніч, однак врятовану дівчинку можуть забрати у батьків разом і з ще двома дітьми.

Пошуки дитини тривали понад 10 годин й до них було залучено понад 200 правоохоронців. Дівчинку знайшли за 10 кілометрів від дому.

У Департаменті карного розшуку у Telegram повідомили, що сьогодні вранці на Одещині завершилася спецоперація по розшуку 4-річної Аміни Витичак.

"Спільними зусиллями чотирьох районних підрозділів поліції, найближчих до Малозименового, де пропала дівчинка, військовослужбовців Національної Гвардії України, волонтерів та односельців дитину знайдено! Дуже злякану, голодну, про те на щастя живу!", - йдеться у повідомленні Департаменту.

Зокрема пресслужба поліції Одеської області зазначає, що об’їжджаючи околиці населених пунктів, вони правоохоронці помітили 4-річну дівчинку на дорозі біля Знам’янського ставу. Побачивши автомобіль, дитина, зморена та голодна, одразу побігла до людей. 

"Пошуки дівчинки тривали з учорашнього дня. Всього у родині виховується троє дітей. Того дня її рідні святкували день народження молодшої доньки, тому відсутність середньої помітили аж надвечір", - повідомляють у поліції.

Наразі поліцейські разом із працівниками соціальних служб будуть розв'язувати питання про вилучення дітей з родини за статтею 166 ККУ - Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування.

Читайте також
Втомився та заснув у шафі: на Миколаївщині знайшли трирічну дитину (фото) Втомився та заснув у шафі: на Миколаївщині знайшли трирічну дитину (фото)
На Миколаївщині поліція розшукувала трирічного хлопчика, батьки якого заявили про зникнення дитини, однак виявилося, що малюк не покидав дому, а всього лише заснув у шафі.
Пішов гуляти на дитмайданчик і зник: на Дніпропетровщині поліція розшукує 8-річного хлопчика (фото) Пішов гуляти на дитмайданчик і зник: на Дніпропетровщині поліція розшукує 8-річного хлопчика (фото)
У місті Покрові Дніпропетровської області поліцейські та місцеві жителі розшукують 8-річного Огли Ібрагіма Андрійовича, який зник ще 2 червня.
На Дніпропетровщині затримали вбивцю, який задушив 8-річного хлопчика (фото) На Дніпропетровщині затримали вбивцю, який задушив 8-річного хлопчика (фото)
Між підозрюваним та матір'ю хлопчика напередодні виник конфлікт. Чоловік вирішив помститись жінці та вбив її 8-річну дитину, тіло якої згодом сховав у каналізаційному колекторі.
Loading...
Load next