На Полтавщині тіло зниклого 8-річного хлопчика знайшли мертвим (фото)

На Полтавщині тіло зниклого 8-річного хлопчика знайшли мертвим (фото)
Дитина зникла під час відпочинку з рідними поблизу озера колишніх "артскладів" у Кременчуці, що на Полтавщині. До пошуків 8-річної дитини залучили Нацгвардію, поліцію та кінологів.

У Кременчуці Полтавської області правоохоронці та рятувальники відшукали зниклого восьмирічного хлопчика, однак дитина вже була мертвою. Його тіло виявили у тому ж озері, поблизу якого хлопчик напередодні відпочивав зі своїми родичами.

Дитина зникла учора, 10 липня - його шукали всі підрозділи поліції Кременчука, військовослужбовці Нацгвардії, кінологи, експерти поліції, волонтери та жителі міста. 

Та сьогодні, 11 липня, його тіло дістали із дна озера колишніх "артскладів", повідомляє Суспільне.

"За словами матері, неповнолітній зник у районі озера колишніх артскладів. 38-річна жінка розповіла, що вона разом із сином та компанією людей відпочивали там на березі", - йдеться у повідомленні.

Згодом жінка помітила, що дитина зникла й близько 21:00 учорашнього дня звернулась до поліції. 

Наразі тіло дитини передали на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті.

 

Читайте також
Залишили дитину без нагляду: у Польщі втопився дворічний хлопчик з України Залишили дитину без нагляду: у Польщі втопився дворічний хлопчик з України
Померлому хлопчику було всього лише два роки. Тепер за смерть дитини, батькам загрожує до п'яти років позбавлення волі.
Ласував качкою: в одній із водойм на Херсонщині помітили крокодила (фото) Ласував качкою: в одній із водойм на Херсонщині помітили крокодила (фото)
В одній з водойм, що утворилася на місці, де раніше видобували пісок, виявили крокодила, який ласував качкою.
На Київщині знайшли 2-річного хлопчика, який усю ніч просидів у лісі На Київщині знайшли 2-річного хлопчика, який усю ніч просидів у лісі
У селі Рагівка Вишгородського району Київської області, 14 квітня зник дворічний хлопчик. Батьки дитини протягом п'яти годин намагались самостійно відшукати дитину, однак усі спроби були марними.
Loading...
Load next