Співробітники ДФС влаштували масову бійку зі стріляниною у нічному клубі Києва

Співробітники ДФС влаштували масову бійку зі стріляниною у нічному клубі Києва
Учасниками бійки зі стріляниною в нічному клубі Києва виявились посадовці податкової. Поліція затримала всіх учасників конфлікту та вилучила бойову зброю, боєприпаси, а також значну суму коштів.

У ніч на 15 травня у нічному клубі "Культ" на вулиці Ревуцького в Києві трапилась масова бійка застосуванням вогнепальної зброї. Згодом вдалось з'ясувати, що учасниками інциденту були посадовці Державної фіскальної служби.

Деталі інциденту повідомила у Telegram-каналі нардепка від "Слуги народу" Ольга Василевська.

Посадовиця зазначила, що у ході конфлікту мало не вбили охоронця, який отримав поранення та численні забої. Зокрема Василевська додала, що правоохоронці встановили учасників конфлікту, серед яких працівники і керівники податкової міліції ДФС Києва, Київської області та Центрального апарату.

"Серед них був заступник Голови ДФС та керівник оперативного підрозділу який раніше працював в Святошинському районі начальником поліції", - повідомила народний депутат від "Слуги народу".

Однак, пресслужба Державної фіскальної служби спростовує інформацію щодо причетності та участі своїх працівників у масовій бійці та стрілянині у столичному нічному клубі. Про це стає відомо із допису, який був опублікований у соцмережі Facebook. 

"Починаючи з 16 травня 2021 року, ряд ЗМІ, телеграм канали та посадові особи, почали поширювати інформацію про те, що нібито до подій, які відбулися у місті Києві 15.05.2021 року по вул. Ревуцького 15, причетні співробітники ДФС керівної ланки. Державна фіскальна служба офіційно спростовує дану інформацію", - йдеться у повідомленні ДФС.

Читайте також
В одному з клубів Дніпра жорстко побили людей: чоловіку кастетом вибили зуби (відео) В одному з клубів Дніпра жорстко побили людей: чоловіку кастетом вибили зуби (відео)
Ні охорона, ні адміністрація закладу не втрутилися для того, щоб зупинити бійку.
Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини
У київській поліції відкрили кримінальне провадження щодо порушення карантинних вимог в одному з готелів столиці, де день народження дружини святкував депутат від "Слуги народу", Микола Тищенко.
На Київщині знайшли 2-річного хлопчика, який усю ніч просидів у лісі На Київщині знайшли 2-річного хлопчика, який усю ніч просидів у лісі
У селі Рагівка Вишгородського району Київської області, 14 квітня зник дворічний хлопчик. Батьки дитини протягом п'яти годин намагались самостійно відшукати дитину, однак усі спроби були марними.
Loading...
Load next