В одному з клубів Дніпра жорстко побили людей: чоловіку кастетом вибили зуби (відео)

В одному з клубів Дніпра жорстко побили людей: чоловіку кастетом вибили зуби (відео)
Ні охорона, ні адміністрація закладу не втрутилися для того, щоб зупинити бійку.

У нічному клубі Bartolomeo, що в Дніпрі жорстко побили двох чоловіків. Інцидент трапився вночі 25 липня. Правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження та намагаються встановити обставини події, а також встановлюють причетних до конфлікту осіб і їхню кількість.

Про це повідомляє 24 канал. 

На відео помітно, що нападників було троє. Один із них стояв попереду потерпілих, інші – позаду. Проте, чому все ж таки виник конфлікт – наразі невідомо. 

У Telegram-каналі "Днепр сейчас" зазначають, що, найімовірніше, удари потерпілим завдавали кастетом. Про це свідчить рівний скол зубів у побитого. Швидка допомога забрала потерпілих, коли ті були вже без свідомості. Зокрема, батько одного з потерпілих розповів, що ні охорона, ні адміністрація закладу не зробили нічого, щоб зупинити бійку. Вони підійшли вже тоді, коли чоловіки лежали на підлозі.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею про умисне легке тілесне ушкодження. Винним загрожує штраф до 850 гривень. Також вони можуть отримати до 200 годин громадських робіт або до року виправних робіт.

Читайте також
Чоловік сідав у машину: у Дніпрі в автівці трапився вибух гранати (відео) Чоловік сідав у машину: у Дніпрі в автівці трапився вибух гранати (відео)
Наразі місцеві поліцейські встановлюють усі обставини події і вирішуються питання з правовою кваліфікацією вибуху страйкбольної гранати. Внаслідок інциденту постраждав водій автівки, його одразу госпіталізували до лікарні.
Співробітники ДФС влаштували масову бійку зі стріляниною у нічному клубі Києва Співробітники ДФС влаштували масову бійку зі стріляниною у нічному клубі Києва
Учасниками бійки зі стріляниною в нічному клубі Києва виявились посадовці податкової. Поліція затримала всіх учасників конфлікту та вилучила бойову зброю, боєприпаси, а також значну суму коштів.
Через обвал на шахті загинув 30-річний гірник Дмитро Курасов Через обвал на шахті загинув 30-річний гірник Дмитро Курасов
Сьогодні, 23 квітн,я близько 12:30 на Дніпропетровщині загинув 30-річний гірник Дмитро Курасов. На шахті Благодатна (ДВАТ «Шахта імені Героїв Космосу») що належить ДХК «Павлоградвугілля» стався обвал пустих порід під час проведення демонтажних робіт.
Loading...
Load next