Двоє українських студентів з Сумщини загинули внаслідок ДТП у Туреччині

Двоє українських студентів з Сумщини загинули внаслідок ДТП у Туреччині
Внаслідок ДТП на заході Туреччини, загинуло двоє молодих українських туристів, ще двоє їхніх супутників були госпіталізовані до лікарні з численними травмами.

Двоє сумських студентів загинули 15 травня в Туреччині. Смертельна аварія трапилась близько 20:30 поблизу Кумафшарі, в районі міста Денізлі. Відомо, що автомобіль, у якому було четверо українських туристів їхав із Анталії, проте втративши керування, авто з'їхало з дороги та перекинулось. Повідомляє "Європейська правда" із посиланням на інформацію турецького видання Hurriyet.

Зокрема на сторінці у Facebook Інституту бізнесу, економіки та менеджменту СумДУ повідомили, що у Туреччині загинула молода пара - двоє їхніх студентів.

"Загинули двоє наших студентів Попов Олександр та Пришко Анастасія. Зовсім юні… Найкращі, яскраві, талановиті, цілеспрямовані, активні члени студентського директорату інституту… Красива та любляча пара", - йдеться в повідомленні інституту.

Зрештою, Олександр Попов загинув на місці ДТП, Анастасія Пришко померла в лікарні. Двоє інших українців Владислав Зікрань та Анастасія Нестеренко - доправлені до лікарні, про стан їхнього здоров'я наразі невідомо, повідомляє Суспільне.

 

Читайте також
У Туреччині перекинувся автобус з українськими туристами: є загиблий (відео) У Туреччині перекинувся автобус з українськими туристами: є загиблий (відео)
У 54-річного водія туристичного автобуса за кермом стався серцевий напад, він виїхав на смугу зустрічного руху.
Аварія з українською родиною в Австрії: загинула ще одна дитина Аварія з українською родиною в Австрії: загинула ще одна дитина
В Австрії 31 серпня трапилася жахлива ДТП за участі родини українців. Внаслідок якої загинув 6-річний хлопчик, а його 2-річного братика відправили в лікарню на гелікоптері.
В Румунії автобус з українцями потрапив у ДТП: двоє людей загинули (фото) В Румунії автобус з українцями потрапив у ДТП: двоє людей загинули (фото)
На румунсько-угорському кордоні у смертельну ДТП потрапив мікроавтобус, який перевозив українців. Внаслідок аварії постраждало 15 людей, двоє українців загинули, а ще двоє перебувають у важкому стані.
Loading...
Load next