Виїхав на зустрічну смугу: у ДТП на заході Туреччини постраждали туристи з України (фото)

Виїхав на зустрічну смугу: у ДТП на заході Туреччини постраждали туристи з України (фото)
Мікроавтобус, який перевозив українських туристів, виїхав на зустрічну смугу. Внаслідок цього п'ятьох українців довелось госпіталізувати до лікарні.

На заході Туреччини у провінції Айдин трапилась дорожньо-транспортна пригода. Серед пасажирів були одинадцять українських туристів - п'ятьох із них внаслідок отриманих травм довелось госпіталізувати до лікарні.

Аварія сталася на трасі в районі Секе, приблизно о 6:00 27 червня, повідомило турецьке видання Ege Haber.

У ДТП постраждали 9 людей, у тому числі водії транспортних засобів, що зіткнулися, 1 пасажир та 5 туристів, - йдеться у повідомленні.

Зокрема, з невідомої причини транспорт вийшов з-під контролю, виїхав на зустрічну смугу, де й врізався в інший автомобіль. За попередньою версією слідства, 52-річний місцевий водій мікроавтобусу заснув за кермом.

Відомо, що загалом у ДТП постраждали 9 людей, зокрема водії транспортів, які зіткнулися, а також двоє громадян Туреччини та п'ятеро українських туристів.

Нагадаємо, що у травні цього року внаслідок ДТП у Туреччині загинули двоє українських студентів з Сумщини. Смертельна аварія трапилась близько 20:30, 15 травня поблизу Кумафшарі, в районі міста Денізлі.

Читайте також
Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео) Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео)
У Запорізькій області внаслідок зіткнення автомобіля та маршрутки загинула жінка, ще шестеро людей постраждали. За результатами медичної експертизи, водій який є винуватцем ДТП знаходився в стані алкогольного сп’яніння.
Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео) Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок у Рівненській області на трасі "Київ-Чоп" загнуло дві людини, ще двоє постраждали. Їх госпіталізували до лікарні.
Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень
У Польщі з лікарень уже виписали всіх українців, які постраждали у двох автомобільних аваріях, що трапились 6 та 22 березня.
Loading...
Load next