На Луганщині внаслідок вибуху боєприпасу на дитмайданчику постраждала 9-річна дівчинка (фото)

На Луганщині внаслідок вибуху боєприпасу на дитмайданчику постраждала 9-річна дівчинка (фото)
У місті Сєвєродонецьк через вибух боєприпасу на дитячому майданчику 9-річна дівчина отримала тілесні ушкодження. Попередньо відомо, що стався вибух сигнального патрону.

Про вибух поліцейським повідомили у вівторок, 18 травня, близько 17 вечора. Правоохоронці, які прибули на виклик, одразу обмежили доступ до дитмайданчика інших осіб, оскільки, за попередньою інформацією, вибухонебезпечних предметів було кілька.

Про вибух повідомляє пресслужба поліції Луганщини.

"Вже встановлені ще два аналогічних патрони, які знаходились у кущах та на лавці", - йдеться у повідомленні поліції.

Зокрема у поліції зазначили, що небезпечну вибухівку знайшли декілька хлопців, які проживають у цьому ж дворі де стався вибух. Вони знайшли боєприпаси на смітнику та заховали їх у кущах, а постраждала дівчинка їх знайшла.

Наразі дівчинка із розсіченою бровою перебуває в лікарні. Тривають слідчі дії.

Читайте також
Підірвались на власних мінах: на Донбасі загинуло четверо російський найманців Підірвались на власних мінах: на Донбасі загинуло четверо російський найманців
Російські окупанти стверджували, що їхній позиції обстріляли українські військові, однак згодом виявилось, що їхні "побратими" підірвались на власних же мінах.
Перейшла мінне поле: 16-річна дівчина тікала з Горлівки, щоб вчитись в Україні (фото) Перейшла мінне поле: 16-річна дівчина тікала з Горлівки, щоб вчитись в Україні (фото)
На Донбасі дівчина через мінне поле втекла з окупованих районів Донецької області (ОРДО). Вчора пізно ввечері вона вийшла до позицій українських військових.
Стало відоме ім'я українського військового, який підірвався в авто на Донбасі Стало відоме ім'я українського військового, який підірвався в авто на Донбасі
Учора, бойовики підірвали автомобіль українських військових на Донбасі, внаслідок чого загинув один із наших воїнів та ще троє було поранено. Загиблого звали Роман Гуляк - йому було лише 30 років й він був старшим сержантом ЗСУ.
Loading...
Load next