На Донеччині здетонував склад боєприпасів: бойовики "ДНР" звинувачують ЗСУ

На Донеччині здетонував склад боєприпасів: бойовики "ДНР" звинувачують ЗСУ
Бойовики "ДНР" заявили про обстріл тимчасово окупованого міста Ясинувата Донецької області. У результаті удару, який нібито було нанесено вранці 21 вересня, пошкодження зафіксовані у двох навчальних закладах.

В окупованій Ясинуватій, що на Донеччині прогриміла серія потужних вибухів. Бойовики заявили про "обстріли ЗСУ". Проте, очевидці запевняють, що це вибух на складі боєприпасів.

Про це повідомляє Depo Донбас. 

Місцеві мешканці зазначають, що "обстріл" насправді є вибухом складу боєприпасів. Одними із доказів цього є знаки застереження.

Пролунали близько 7 ранку пролунали перші вибухи в Ясинуватій. Проросійські найманці одразу ж поширили новину про те, як "українські карателі обстріляли школу-інтернат", учні якого були змушені спуститися у підвали.

Користувачі соцмереж помітили на фото з місця інциденту цікавий знак, який наштовхує на думку, що на цій ділянці бойовики зберігають зброю.

У місцевих групах пишуть про вибухи боєприпасів, а не обстріли, адже російські найманці повідомляли про те, що у місто "прилетіла одна українська міна". Однак вибухів було значно більше. Попри те, бойовики і далі продовжують поширювати неправдиву інформацію.

Читайте також
Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші" Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші"
Протягом доби 1 травня бойовики 12 разів порушили режим тиші, внаслідок чого з української сторони є один військовий отримав поранення.
Сотні отримали поранення: війна на Донбасі та російська агресія забрала життя 240 дітей Сотні отримали поранення: війна на Донбасі та російська агресія забрала життя 240 дітей
Внаслідок російської агресії на сході України під час бойових дій загинули 240 дітей, ще 56 зникли безвісти, а сотні зазнали поранень.
На Великдень бойовики лише один раз порушили режим "тиші" на Донбасі На Великдень бойовики лише один раз порушили режим "тиші" на Донбасі
Серед українських військових втрат нема, однак російські окупанти відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів неподалік Катеринівки.
Loading...
Load next