У Житомирі чоловік знайшов у ковбасі щурячі лапи та хвіст (відео 18+)

У Житомирі чоловік знайшов у ковбасі щурячі лапи та хвіст (відео 18+)
Мешканець Житомира разом із другом купили в одному із місцевих магазинів ковбасу - розрізавши "м'ясний" виріб чоловіки виявили щурячий хвіст та лапи.

Розрізавши ковбасу чоловіки виявили несподівану знахідку - рештки щура, а саме хвіст та лапи. Відповідне відео та фото чоловік, якого звати Олег Гаврилов опублікував на своїй сторінці у Facebook. 

Олег Гаврилов зазначив, що спочатку вони із товаришем навіть підозрювали, що у ковбасі знайдуть рештки тварин. Щурячі лапи та хвіст виявили лише після приходу додому й були шоковані. На знімках та відео видно, що у ковбасі були лапки з шерстю і велика частина хвоста щура.

"Я військовий, бачив у своєму житті багато чого, повірте мені, але ковбасу з щурячими лапами – вперше таке бачу!!1 Ковбаса фірми Гармаш, купили в магазині, вроді все хорошо і вже вдома тупо оф***ли від того, що було всередині", - написав у дописі чоловік.

У дописі Олег Гаврилов наголосив,  що за відповідний продукт в якому йому, на жаль, вдалось виявити рештки щурячого хвоста та лап виробники мають понести відповідальність.

На відео ненормативна лексика!

Читайте також
В Україну незаконно ввозили брендовий одяг під виглядом гуманітарної допомоги (фото) В Україну незаконно ввозили брендовий одяг під виглядом гуманітарної допомоги (фото)
Брендовий одяг ввозили в Україну під виглядом гуманітарної допомоги для малозабезпечених сімей. Цим самим "перевізники" ухилялись від сплати податків, що призвело до недоотримання державою десятків мільйонів гривень.
У оздоровчому таборі на Одещині отруїлися шестеро дітей У оздоровчому таборі на Одещині отруїлися шестеро дітей
В таборі на Одещині напередодні змагань отруїлися шестеро дітей віком від 8 до 10 років. Діти харчувались в їдальні на території закладу, однак згодом вони потрапили до лікарні із харчовим отруєнням та інтоксикацією.
Подешевшало лише пшоно: стрімке підвищення цін на продукти в Україні Подешевшало лише пшоно: стрімке підвищення цін на продукти в Україні
Згідно з даними Державної служби статистики, в період з початку року до квітня найбільше подорожчали овочі, соняшникова олія та цукор.
Loading...
Load next