У вбивстві 14-річного підлітка на Житомирщині підозрюють 15-річну дівчину (відео)

У вбивстві 14-річного підлітка на Житомирщині підозрюють 15-річну дівчину (відео)
Житомирська поліція затримала 15-річну школярку, яку підозрюють у вбивстві хлопця. Дівчина зізналась у скоєному та визнала свою провину.

У закинутій будівлі неподалік села Сингаїв Житомирської області знайшли порізане тіло 14-річного підлітка. Тіло хлопця виявили під завалами цегли.  У жорстокому вбивстві підлітка запідозрили його знайому, 15-річну жительку села Шатрища, повідомляє пресслужба поліції Житомирщини.

Відомо, що про зникнення хлопця поліції повідомила мати, яка розповіла, що напередодні увечері пішов з дому і до теперішнього часу не повернувся її 14-річний син. Проте невдовзі неподалік у закинутій будівлі під завалами цегли правоохоронці виявили тіло дитини.

Правоохоронці встановили, що хлопець помер внаслідок ножових поранень у груди й шию. У вбивстві підозрюють 15-річну жительку села Шатрище, у якої з померлим виник конфлікт близько 20:00 у тій самій закинутій будівлі.

Початкові покази дівчини були нещирими. Вона кілька разів змінювала версії, а тому мотиви вчинення убивства хлопця будуть встановлені у ході подальшого розслідування. Під час слідчих дій і з місця події, і з обійстя підозрюваної ми вилучили докази причетності її до скоєння тяжкого злочину. Попередньо відомо, що останнім часом у неї із загиблим нині юнаком були неприязні стосунки. Також ми вживаємо заходів для встановлення можливих співучасників злочину, - повідомив начальник главку поліції Житомирщини Юрій Олійник.

Наразі дівчина затримана, їй оголошено про підозру в умисному вбивстві. За вчинене неповнолітній вбивці загрожує до 15 років позбавлення волі. 

 

Читайте також
У Києві підліток зарізав батьків і 8-річного братика У Києві підліток зарізав батьків і 8-річного братика
У Києві поліцейські затримали 16-літнього юнака за підозрою у скоєнні потрійного вбивства.
У Чернігові чоловіка, який зарізав власного сина відправлять до психлікарні У Чернігові чоловіка, який зарізав власного сина відправлять до психлікарні
31-річного мешканця Прилук, який в серпні 2020 року зарізав свого семирічного сина, визнали психічно хворим.
Зґвалтування та вбивство на Полтавщині: 15-річний хлопець визнав свою провину Зґвалтування та вбивство на Полтавщині: 15-річний хлопець визнав свою провину
Місцевого жителя, якого підозрюють у зґвалтуванні 16- річної дівчинки, взяли під варту. Під час обрання запобіжного заходу він повністю визнав свою вину у скоєному злочині.
Loading...
Load next