Нападав ззаду і душив ременем: у Києві засудили серійного гвалтівника до 10 років в'язниці (відео)

Нападав ззаду і душив ременем: у Києві засудили серійного гвалтівника до 10 років в'язниці (відео)
Зловмисника, який знущався над жінками, затримали в столиці майже рік тому. Гвалтівник "полював" на жінок в Голосіївському районі столиці, вибираючи жертв, схожих одна на одну.

Голосіївський районний суд Києва оголосив вирок 45-річному чоловіку, який зґвалтував двох жінок та намагався вчинити сексуальне насильство ще над трьома, повідомляє пресслужба Департаменту карного розшуку у Telegram.

Відомо, що гвалтівник підходив до жертв ззаду, накидав на шию ремінь, після чого, застосовуючи грубу фізичну силу, переміщував жінок до лісосмуг, де й ґвалтував. Таким способом чоловік зґвалтував двох жінок, однак, на щастя трьом вдалося вирватися з його рук.

У суді зловмисник свою вину не визнавав, однак прокурором Київської міської прокуратури було повністю доведено вину обвинуваченого у вчиненні вказаних злочинів, - йдеться у повідомленні департаменту.

Суд визнав чоловіка винним та призначив йому максимальне покарання за такі злочини - 10 років позбавлення волі. Наразі столичний серійний гвалтівник перебуває під вартою, де знаходитиметься до набрання вироком законної сили.

Зокрема, у Telegram-каналі "Київ Оперативний" було опубліковане відео із зізнанням зловмисника, яке записали ймовірно в поліції. Гвалтівник зізнався на камеру, що відбував покарання за статтями №152, №153, №141, №142 і №206, проте залишив поза увагою, в яких роках і за які саме злочини він сидів.

Читайте також
У затриманих в Україні "злодіїв в законі" знайшли 3,2 млн доларів і зброю У затриманих в Україні "злодіїв в законі" знайшли 3,2 млн доларів і зброю
Суд заарештував двох найвпливовіших "злодіїв в законі" в Україні – "Умку" та "Лашу Сван". Відомо, що двоє злочинців контролювали криміналітет одразу в кількох областях.
Суд залишив Антоненка під цілодобовим домашнім арештом Суд залишив Антоненка під цілодобовим домашнім арештом
Захист музиканта та ветерана АТО Андрія Антоненка, якого обвинувачують у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, просив змінити йому запобіжний захід з цілодобового домашнього арешту на особисте зобов’язання, однак суд все ж таки не задовольнив клопотання.
Підозрюваного у вбивстві журналіста Шеремета випустили із київського СІЗО Підозрюваного у вбивстві журналіста Шеремета випустили із київського СІЗО
Через півтора року підозрюваного Антоненка у вбивстві журналіста Павла Шеремета суд відпустив з СІЗО додому на цілодобовий домашній арешт.
Loading...
Load next