На Київщині школярки влаштували бійку у лісосмузі (відео 18+)

На Київщині школярки влаштували бійку у лісосмузі (відео 18+)
Про бійку неповнолітніх школярок у місті Біла Церква, що на Київщині стало відомо із відео, яке було опубліковане в мережі. Дві дівчини побили молодшу на декілька років від них школярку, ніби то через образу і знімали все це на відео.

Про бійку між підлітками дізналась місцева поліція, трапилось це під час моніторингу інтернет-ресурсів, повідомляють у пресслужбі поліції Київської області.

17-річна дівчина нанесла удари 13-річній знайомій. За попередніми даними, причиною такої поведінки дівчат став виниклий напередодні конфлікт, - зазначають у поліції.

Однак, потерпіла молодша дівчина із заявою до поліції не звернулась. Поліцейські опитали старшу дівчину, яка пояснила свій вчинок образою молодшої в бік її батьків. 17-річна школярка зізналась, що шкодує про свій жорстокий вчинок. Однак зрозуміла, що вчинила неправильно вже згодом. 

Зокрема на відео, опублікованому в мережі, можна побачити, що дві дівчини під час спілкування із 13-річною потерпілою, завдавали удари рукою в обличчя і голову, при цьому використовуючи нецензурну лексику.

На відео ненормативна лексика!

 

Читайте також
На Київщині школярка після ЗНО випадково застрелила 16-річного товариша (фото) На Київщині школярка після ЗНО випадково застрелила 16-річного товариша (фото)
У місті Бучі, що на Київщині після складання ЗНО четверо школярів пішли до приватного маєтку одного із друзів та знайшли там пневматичну рушницю.
На Хмельниччині вчителька змушувала дітей їсти папір та била головою об парту На Хмельниччині вчителька змушувала дітей їсти папір та била головою об парту
У Кам'янці-Подільському поліція розслідує факт привселюдного знущання вчительки над учнями 2 класу. Викладачка перейшла всі межі дозволеного і залякала дітей так, що вони боялися ходити в навчальний заклад та відвідувати уроки.
"Роздягайся до трусів": у Луцьку вчителька змусила дітей роздягнутись до білизни "Роздягайся до трусів": у Луцьку вчителька змусила дітей роздягнутись до білизни
У луцькій школі №15 учні поскаржились на знущання з боку своєї вчительки, яка змусила їх роздягнутись догола у кабінеті перед усіма учнями класу. Вона нібито шукала у дітей вейп.
Loading...
Load next