На Хмельниччині вчителька змушувала дітей їсти папір та била головою об парту

На Хмельниччині вчителька змушувала дітей їсти папір та била головою об парту
У Кам'янці-Подільському поліція розслідує факт привселюдного знущання вчительки над учнями 2 класу. Викладачка перейшла всі межі дозволеного і залякала дітей так, що вони боялися ходити в навчальний заклад та відвідувати уроки.

Інцидент стався у місцевій школі №14, діти розповіли батькам про те, які знущання над ними відбуваються під час уроків. Батьки учнів розповіли, що поведінка вчительки перетнула всі межі – вона запхнула до рота учениці шмат паперу, повідомляє видання Depo.Хмельницький.

За словами дітей, вчителька під час одного з уроків запхала папір в рот однієї з учениць - почувши це батьки не витерпіли та поскаржилися на вчительку міському голові, через те, що побоялися, що справу просто замнуть. Відомо також, що на педагога вже неодноразово надходили скарги від дітей та їх батьків.

Однак, окрім цього діти також зізнались, що у вчительки є свої власні методи навчання другокласників - кидати у них циркулями та бити головою об парту.

Зокрема директор школи Микола Кирик запевнив, що стосовну булінгу з боку педагога ведеться службове розслідування, тож батьки спокійно можуть відправляти своїх дітей до школи, оскільки вчительку, яка знущалась над дітьми відсторонили від посадових обов'язків.

Нагадаємо, що на Львівщині вчителька інформатики, яка працює в одній зі шкіл села Солонка, погрожувала відрізати учневі палець, розмахувала перед ним ножем і змушувала з'їсти паперовий літачок. Свідками дій педагога були понад двоє десятків учнів.

 

Читайте також
На Львівщині вчителька погрожувала учню відрізати пальця та змушувала їсти папір На Львівщині вчителька погрожувала учню відрізати пальця та змушувала їсти папір
Вчителька інформатики, яка працює в одній зі шкіл села Солонка, погрожувала відрізати учневі палець, розмахувала перед ним ножем і змушувала з'їсти паперовий літачок. Свідками дій педагога були понад двоє десятків учнів.
"Роздягайся до трусів": у Луцьку вчителька змусила дітей роздягнутись до білизни "Роздягайся до трусів": у Луцьку вчителька змусила дітей роздягнутись до білизни
У луцькій школі №15 учні поскаржились на знущання з боку своєї вчительки, яка змусила їх роздягнутись догола у кабінеті перед усіма учнями класу. Вона нібито шукала у дітей вейп.
На Київщині школярки влаштували бійку у лісосмузі (відео 18+) На Київщині школярки влаштували бійку у лісосмузі (відео 18+)
Про бійку неповнолітніх школярок у місті Біла Церква, що на Київщині стало відомо із відео, яке було опубліковане в мережі. Дві дівчини побили молодшу на декілька років від них школярку, ніби то через образу і знімали все це на відео.
Loading...
Load next