"Роздягайся до трусів": у Луцьку вчителька змусила дітей роздягнутись до білизни

"Роздягайся до трусів": у Луцьку вчителька змусила дітей роздягнутись до білизни
У луцькій школі №15 учні поскаржились на знущання з боку своєї вчительки, яка змусила їх роздягнутись догола у кабінеті перед усіма учнями класу. Вона нібито шукала у дітей вейп.

В одній з інстаграм-спільнот з'явилося повідомлення, що нібито вчителька математики зі стажем роботи 35 років, Лілія Володимирівна Волога змусила трьох дівчат роздягнутися майже догола, залишивши тільки білизну. Жінка хотіла знайти у дітей вейп та виявити хто курив у класі.

Одна з потерпілих дівчат розповіла, що в її класі однокласники на перерві парили (ймовірно курили IQOS), але раптово зайшла вчителька і це побачила.

"На перерві у мене в класі парили, і тут заходить вчителька і побачила пару, почала кричати, обзиватися... Я їй сказала, у мене нічого немає, потім вона всіх вигнала, і залишила мене і двох однокласниць, і говорила роздягатися до трусів і ліфчика, потім роззуватися... (Це зробили), тому що вона змушувала, довела до істерики", - зізналась одна із учениць.

Тепер, після цього інциденту у сторону неповнолітніх дітей "летить купа погроз з боку дирекції школи". Зокрема інші учні цієї школи розповідають, що якось вчителька стирала ганчіркою для дошки макіяж з обличчя школярки в її день народження, а також, що у навчальному закладі педагоги б'ють і принижують учнів, а "дирекція та батьківський комітет закриває на це очі".

  Вчителька, Волога Лілія

Окрім цього інциденту, в інтернеті опублікували також відео, як вчителька привселюдно ще в 2017 році била школяра в коридорі.

Зокрема, як пише місцеве видання "Конкурент", директор школи Олег Гребенюк визнає, що конфлікт у вчительки з цими трьома ученицями був, але інформацію про роздягання дітей не підтвердив.

Нагадаємо, що нещодавно Наталія Щербань, директорка ліцею в Червоноградському районі, на яку поліцейські склали протокол за булінг вибачилась перед учнями, яких вона образила. 

Читайте також
На Хмельниччині вчителька змушувала дітей їсти папір та била головою об парту На Хмельниччині вчителька змушувала дітей їсти папір та била головою об парту
У Кам'янці-Подільському поліція розслідує факт привселюдного знущання вчительки над учнями 2 класу. Викладачка перейшла всі межі дозволеного і залякала дітей так, що вони боялися ходити в навчальний заклад та відвідувати уроки.
На Київщині школярки влаштували бійку у лісосмузі (відео 18+) На Київщині школярки влаштували бійку у лісосмузі (відео 18+)
Про бійку неповнолітніх школярок у місті Біла Церква, що на Київщині стало відомо із відео, яке було опубліковане в мережі. Дві дівчини побили молодшу на декілька років від них школярку, ніби то через образу і знімали все це на відео.
На Львівщині вчителька погрожувала учню відрізати пальця та змушувала їсти папір На Львівщині вчителька погрожувала учню відрізати пальця та змушувала їсти папір
Вчителька інформатики, яка працює в одній зі шкіл села Солонка, погрожувала відрізати учневі палець, розмахувала перед ним ножем і змушувала з'їсти паперовий літачок. Свідками дій педагога були понад двоє десятків учнів.
Loading...
Load next