У США помер консул України в Детройті

У США помер консул України в Детройті
В американському Детройті (штат Мічиган) помер почесний консул України Богдан Федорак, який працював на посаді з 2001 року.

Про це повідомило посольство України у США на своїй сторінці у Facebook.

З глибоким сумом сприйняли звістку, що відійшов у вічність Почесний консул України у м. Детройт Богдан Федорак. Висловлюємо наші співчуття родині, друзям та близьким пана Богдана, - повідомили в Посольстві України в Детройті.

У посольстві зазначили, що пам'ятають його як громадського діяча, президента Крайового виконавчого комітету Українського конгресового комітету Америки, президента Українського культурного центру "Уоррен" штату Мічиган та віце-президента Українсько-американської фундації волі.

Зауважимо, що свою посаду Федорак займав з 2001 року. У посольстві зазначили, що він також займався громадською діяльністю, був президентом Крайового виконавчого комітету Українського комітету Конгресу Америки, президентом Українського культурного центру Уоррен штату Мічиган і віце-президентом Українсько-американського фонду волі.

Читайте також
Авіакомпаніям США радять обережніше літати над Україною та Росією Авіакомпаніям США радять обережніше літати над Україною та Росією
Сполучені Штати Америки рекомендують своїй авіаперевізникам бути обережнішими та пильнішими під час польотів над територією України та Російської Федерації.
США може відправити свої військові кораблі у Чорне море через ситуацію із Росією США може відправити свої військові кораблі у Чорне море через ситуацію із Росією
Америка розглядає можливість відправлення військових кораблів у Чорне море протягом найближчих декількох тижнів. В такий спосіб хочуть підтримати Україну через посилену військову присутність РФ біля українських кордонів.
Loading...
Load next