У Карпатах рятувальники допомогли жінці, яка знепритомніла на туристичному маршруті

У Карпатах рятувальники допомогли жінці, яка знепритомніла на туристичному маршруті
На туристичному гірському маршруті у Карпатах одній із туристок стало зле. Жінку довелося евакуювати на ношах.

29 травня о 15:35 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС в області надійшло повідомлення про те, що на туристичному маршруті "Скелі Довбуша" у Яремчі знепритомніла туристка і їй терміново потрібна допомога, щоб транспортувати жінку до карети швидкої медичної допомоги.

Повідомляє пресслужба ДСНС.

О 16:05 рятувальники прибули до потерпілої та розпочали транспортування на ношах до карети ШМД, а вже о 16:30 жінку передали медичним працівникам, - йдеться у повідомленні.

Однак, що стало причиною того, що жінка знепритомніла і те, у якому стані вона зараз – інформації наразі немає.

Зазначимо, що окрім цього, у Карпатах травмувалася туристка, яку також доставили до карети швидкої допомоги.

О 15:55 до рятувальників пошуково-рятувального відділення селища Ворохта поступило повідомлення про те, що на горі Говерла рухаючись по туристичному маршруту, травмувала нижню кінцівку туристка, та потрібна допомога по транспортуванні, - повідомили у ДСНС.

О 17:30 рятувальники прибули до потерпілої та надали домедичну допомогу. Також розпочали транспортування. А вже о 19:40 потерпілу транспортовали до карети швидкої медичної допомоги.

Читайте також
Рятувальники знайшли п'ятьох туристів, які заблукали у Карпатах (фото) Рятувальники знайшли п'ятьох туристів, які заблукали у Карпатах (фото)
Прикарпатським рятувальникам вдалось відшукати п'ятьох туристів, які заблукали у Карпатах. Зокрема з п'ятьох заблукалих четверо було неповнолітніми.
На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим
"На жаль, дива, на яке усі так сподівались, не сталося...", - рятувальники виявили тіло киянина, який зник близько двох місяців тому. Чоловік заблукав у Карпатах поблизу гори Гемба, однак лише сьогодні його вдалось знайти та чоловік вже був мертвим.
У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик
У Київській області в місті Сквира, в ніч на 5 червня у двоповерхового будинку трапилась смертельна пожежа. Унаслідок загоряння загула 13-річна дитина.
Loading...
Load next