На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим

На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим
"На жаль, дива, на яке усі так сподівались, не сталося...", - рятувальники виявили тіло киянина, який зник близько двох місяців тому. Чоловік заблукав у Карпатах поблизу гори Гемба, однак лише сьогодні його вдалось знайти та чоловік вже був мертвим.

Київського туриста вдалось виявити лише коли в горах зійшов сніг – в ущелині біля потічка поблизу гори Жид-Магура. Після проведення слідчих дій правоохоронці доправлять тіло до села Березники, повідомляє пресслужба ДСНС у Закарпатській області.

Ще 13 лютого 40-річний чоловік разом із своїм другом пішли в гори, аби покататись на лижах, однак через погану погоду чоловіки заблукали. Їм не вдалось відшукати дороги назад й у темряві вони загубили один одного. Проте одного із чоловіків рятувальникам вдалось відшукати вже наступного дня.

"Пошукові роботи другого тривали 21 день, аж до 5 березня. Згодом, коли зійшов сніг, рятувальники відновили пошуки і сьогодні загиблого було знайдено в ущелині біля потічка у підніжжя гори Жид-Магура", - повідомляють у закарпатському ДСНС.

Зазначимо, що до рятувальних пошуків сьогодні, 27 квітня залучили 10 рятувальників та 2 одиниці техніки від гірських пошуково-рятувальних відділень міста Ужгорода та Мукачева. 

Читайте також
Тіло загиблого чоловіка випадково виявили туристи в горах на Закарпатті (відео) Тіло загиблого чоловіка випадково виявили туристи в горах на Закарпатті (відео)
Група туристів, яка проходила туристичним маршрутом від села Ділове–гора Піп Іван Мармароський–гора Стіг, що у Рахівському районі Закарпатської області, виявили тіло померлого чоловіка.
Поліція назвала причину загибелі львівського туриста у горах на Закарпатті (фото) Поліція назвала причину загибелі львівського туриста у горах на Закарпатті (фото)
Тіло померлого чоловіка, який як виявилось згодом був 49-річний львів'янин, 3 травня виявила група туристів поблизу гори Піп Іван. Загиблий був вдягнений у спортивну форму, але місцевий житель це чи турист встановити спочатку не могли.
В Києві водолази витягнули з озера тіло невідомого чоловіка В Києві водолази витягнули з озера тіло невідомого чоловіка
Наразі причини та обставини трагічної смерті чоловіка встановлюються правоохоронцями.
Loading...
Load next