Рятувальники знайшли п'ятьох туристів, які заблукали у Карпатах (фото)

Рятувальники знайшли п'ятьох туристів, які заблукали у Карпатах (фото)
Прикарпатським рятувальникам вдалось відшукати п'ятьох туристів, які заблукали у Карпатах. Зокрема з п'ятьох заблукалих четверо було неповнолітніми.

Учора, 5 червня приблизно о 16:00 до надзвичайників звернувся житель Коломиї. Чоловік повідомив, що під час сходження на гору Хом’як він разом із групою туристів зійшов зі стежки та заблукав, повідомляє пресслужба ДСНС в Івано-Франківській області.

Зв’язок з групою туристів був по мобільному телефону. О 16:27 для проведення пошуково-рятувальних робіт було направлено рятувальників пошуково-рятувального відділення міста Яремче у складі 4 чоловік на 1 одиниці техніки, - йдеться у повідомленні ДСНС.

О 18:05 заблукалих туристів знайшли.

Зокрема учора також прикарпатські рятувальники допомогли туристці, котра травмувалась в горах. Під час сходження на Говерлу у Карпатах травмувалася жителька Волинської області. З'ясувалося, що повертаючися з вершини гори жінка травмувала ногу на "зеленому маршруті".

Приблизно о 17:00 сімом рятувальникам вдалось дісталися до травмованої жінки та згодом на ношах провели спуск потерпілої до спортивної бази "Заросляк", де її передали медикам.

Читайте також
У Карпатах рятувальники допомогли жінці, яка знепритомніла на туристичному маршруті У Карпатах рятувальники допомогли жінці, яка знепритомніла на туристичному маршруті
На туристичному гірському маршруті у Карпатах одній із туристок стало зле. Жінку довелося евакуювати на ношах.
На Закарпатті дві доби шукають туристку: жінці стало зле На Закарпатті дві доби шукають туристку: жінці стало зле
У Карпатах в районі гори Піп Іван, що на Рахівщині, стало погано туристці. Рятувальники вже дві доби намагаються знайти жінку.
На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим
"На жаль, дива, на яке усі так сподівались, не сталося...", - рятувальники виявили тіло киянина, який зник близько двох місяців тому. Чоловік заблукав у Карпатах поблизу гори Гемба, однак лише сьогодні його вдалось знайти та чоловік вже був мертвим.
Loading...
Load next