На Одещині поліцейська вкрала з речових доказів півкілограма кокаїну та продавала його (фото)

На Одещині поліцейська вкрала з речових доказів півкілограма кокаїну та продавала його (фото)
СБУ викрила співробітницю поліції, яка викрадала наркотики із речових доказів і потім продавала їх наркозалежним.

В Одеській області правоохоронці Служби безпеки України заблокували діяльність організованого наркоугруповання, серед учасників якого була поліцейська - вона крала наркотики з речових доказів. Про це повідомляють у пресслужбі СБУ.

За версією слідства, поліцейська була учасницею "наркоугруповання", члени якого розповсюджували наркотики через "підконтрольних дилерів". Правоохоронцям вдалося задокументувати, як поліцейська підмінила 0,5 кг кокаїну, який зберігався в речових доказах. Наркотик підозрювана та інші учасники схеми намагалися продати дрібними партіями.

До збуту кокаїну жінка залучила двох спільників, які продавали викрадений "товар" дрібними партіями наркозалежним безпосередньо або через місцевих наркоділків.

Під час обшуків за місцями проживання фігурантів кримінального провадження та за місцем роботи співробітниці поліції правоохоронці вилучили ще декілька грамів кокаїну, - зазначають у СБУ.

Наразі стосовно затриманої розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 307 КК України - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Їй загрожує від 9 до 12 років позбавлення волі.

Читайте також
На Одещині виявили чергові 50 брикетів з кокаїном з Еквадору (відео) На Одещині виявили чергові 50 брикетів з кокаїном з Еквадору (відео)
Вартість вилученої партії кокаїну на «чорному ринку» складає орієнтовно 10 млн доларів США.
"Світить до п’яти років ув’язнення": в Одесі затримали чоловіка з комуністичною символікою "Світить до п’яти років ув’язнення": в Одесі затримали чоловіка з комуністичною символікою
Одеські поліцейські затримали чоловіка в одязі із зображенням комуністичної символіки. Через свої дії чоловіку загрожує кримінальна відповідальність.
На Волині поліцейські побили чоловіка, який повідомив про крадіжку На Волині поліцейські побили чоловіка, який повідомив про крадіжку
Луцьких правоохоронців, яких підозрюють у зловживанні службових повноважень і незаконному затриманні громадянина, відсторонили від посад.
Loading...
Load next