На Одещині виявили чергові 50 брикетів з кокаїном з Еквадору (відео)

На Одещині виявили чергові 50 брикетів з кокаїном з Еквадору (відео)
Вартість вилученої партії кокаїну на «чорному ринку» складає орієнтовно 10 млн доларів США.

Учора, 15 серпня, на Одещині вдруге за кілька днів виявили партію кокаїну на 10 мільйонів. Його знову заховали між ящиками бананів з Еквадору.

Про це повідомили у прокуратурі Одещини.

Правоохоронці виявили прихований від митного контролю наркотичний засіб «кокаїн», контрабандно переміщений в Україну.

Наркотик прибув з Республіки Еквадор в Україну через контейнерний термінал одного з портових операторів у технологічних порожнинах морських рефрижераторних контейнерів з вантажем бананів, із приховуванням від митного контролю, у 50 брикетах вагою брутто майже  60 кілограмів.

Вартість вилученої партії кокаїну на «чорному ринку» складає орієнтовно 10 млн доларів США.

9 серпня такий же вантаж із цієї країни прибув до порту "Південний". Тоді затримали 3 підозрюваних. 

Наразі перевіряється причетність затриманих раніше 3 членів міжнародного злочинного угруповання, громадян Албанії, Румунії та України, до контрабанди черговою партії наркотику.

 

Читайте також
Кокаїн серед бананів: СБУ затримала на Одещині іноземних наркоторговців (фото) Кокаїн серед бананів: СБУ затримала на Одещині іноземних наркоторговців (фото)
Під час спецоперації в Одесі правоохоронці СБУ затримали трьох співорганізаторів наркобізнесу, які намагались ввезти в Україну кокаїн у бананах.
На Одещині поліцейська вкрала з речових доказів півкілограма кокаїну та продавала його (фото) На Одещині поліцейська вкрала з речових доказів півкілограма кокаїну та продавала його (фото)
СБУ викрила співробітницю поліції, яка викрадала наркотики із речових доказів і потім продавала їх наркозалежним.
У Туреччині затримали судно з українськими моряками через підозру в контрабанді наркотиків У Туреччині затримали судно з українськими моряками через підозру в контрабанді наркотиків
Українських моряків: капітана та 3 його помічників арештовано, їм висунуто обвинувачення.
Loading...
Load next