Двоє громадян Росії незаконно припливли в Україну, щоб відпочити в Одесі (відео)

Двоє громадян Росії незаконно припливли в Україну, щоб відпочити в Одесі (відео)
Двоє росіян незаконно перепливли річку Ворсклу, щоб потрапити в Україну. Українські прикордонники затримали громадян Російської Федерації, які пояснили свій вчинок тим, що хотіли відпочити в Одесі.

Як повідомляє Держприкордонслужба, прикордонний патруль на українсько-російському кордоні сьогодні, 5 червня затримав двох громадян РФ, які незаконно перетнули кордон.

Двох російських товаришів виявили прикордонники у районі села Лукашівка, що на Вінниччині. Чоловіки 1980 і 1982 років народження з собою мали лише посвідчення і рюкзак із особистими речами. Чоловіки зізнались правоохоронцям, що хотіли дістатися до Одеси, щоб відпочити на Чорноморському узбережжі. Обрали незаконний шлях у зв’язку з дією карантинних обмежень.

Також прикордонники з’ясували, що одному з них у 2019 році забороняли в’їзд в Україну на 3 роки за порушення українського законодавства. Тоді росіянин в аеропорту "Жуляни" влаштував дебош, викрикував образи щодо держави та співробітників Держприкордонслужби України, здійснив провокаційні дії щодо спроби подальшого нападу на прикордонний наряд, - наголосили у прикордонній службі.

Наразі чоловіки затримані для з’ясування усіх обставин правопорушення. Прикордонники повідомили, що росіянам загрожує адміністративна відповідальність за незаконний перетин кордону, що встановить суд. Їм також заборонять в’їзд в Україну: повторному порушнику на 10 років, а його подорожньому — на п’ять

 

Читайте також
Пальне з російських танкерів: ДБР викрило схему контрабанди в портах Одеси (відео) Пальне з російських танкерів: ДБР викрило схему контрабанди в портах Одеси (відео)
Окрім цього було виявлено порушення в діяльності митних складів на терміналах, де зберігалися ввезені нафтопродукти. Інформаційні листи про порушення направлені до органів державного нагляду, призначені службові перевірки.
На Сумщині прикордонники зводять нове загородження від Росії (відео) На Сумщині прикордонники зводять нове загородження від Росії (відео)
На Сумщині на кордоні з Росією, в першу чергу, будують протитранспортні загородження. Держприкордонслужба продовжує системну роботу з посилення інженерного облаштування.
На Одещині прикордонники викрадали людей та вимагали з них гроші, — СБУ (фото, відео) На Одещині прикордонники викрадали людей та вимагали з них гроші, — СБУ (фото, відео)
Затриманих наразі двоє — це прикордонники, організатори банди. Кайданки на них наділи при спробі викрадення людини.
Loading...
Load next