В Україні попередили про погіршення погодних умов та сильні грози

В Україні попередили про погіршення погодних умов та сильні грози
У зв’язку із грозами, градом та шквалами синоптики оголосили штормове попередження по всій території України.

Рятувальники попередили про небезпечні метеорологічні явища в Україні, включно із сильними дощами, грозами, градом і шквалами, повідомили у ДСНС із посиланням на інформацію Укргідрометцентру.

Зокрема, у західних та південно-західних областях можливі пориви вітру 15-20 м/с. Вдень в Україні прогнозують грози, а в окремих районах град та шквали - І рівень небезпеки.

Температура повітря 18-23, у південній частині, східних та місцями центральних областях 22-27°. В Карпатах вночі прогнозують сильний дощ (ІІ рівень небезпечності — помаранчевий).

У Києві також на сьогодні прогнозують короткочасні дощі та грози, а денна температура коливатиметься у межах 19-21°.

Читайте також
Рятувальники знайшли п'ятьох туристів, які заблукали у Карпатах (фото) Рятувальники знайшли п'ятьох туристів, які заблукали у Карпатах (фото)
Прикарпатським рятувальникам вдалось відшукати п'ятьох туристів, які заблукали у Карпатах. Зокрема з п'ятьох заблукалих четверо було неповнолітніми.
У Карпатах рятувальники допомогли жінці, яка знепритомніла на туристичному маршруті У Карпатах рятувальники допомогли жінці, яка знепритомніла на туристичному маршруті
На туристичному гірському маршруті у Карпатах одній із туристок стало зле. Жінку довелося евакуювати на ношах.
У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик
У Київській області в місті Сквира, в ніч на 5 червня у двоповерхового будинку трапилась смертельна пожежа. Унаслідок загоряння загула 13-річна дитина.
Loading...
Load next