На Донбасі український військовий підірвався на вибухівці

На Донбасі український військовий підірвався на вибухівці
Внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої один військовослужбовець отримав бойове травмування. Однак, минула доба на Донбасі пройшла спокійно - бойових втрат серед українських захисників немає.

Минулої доби один із українських військових, який захищає Україну на Донбасі підірвався на невідомому вибуховому пристрої і був госпіталізований. Стан здоров’я захисника – середньої тяжкості.  Постраждалому надали допомогу та госпіталізували, про це повідомляється у ранковому зведенні штабу ООС. 

Зокрема відомо, що від початку 5 червня російські окупанти жодного разу не порушили режим припинення вогню.

Протягом минулої доби, 5 червня, в районі проведення операції Об'єднаних сил, обстрілів зі сторони збройних формувань Російської Федерації не зафіксовано, - йдеться у повідомленні.

Однак станом на 7 ранку 6 червня ворог обстріляв українські позиції біля Пісків з міномету 120 калібру.

У своєму ранковому зверненні штаб ООС в черговий раз наголосив, що Збройні Сили України неухильно дотримуються досягнутих домовленостей щодо припинення вогню та є послідовними у виконанні взятих на себе зобов'язань. У районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони.

Читайте також
На Донбасі поранили 3 бійців ЗСУ: один із них у важкому стані На Донбасі поранили 3 бійців ЗСУ: один із них у важкому стані
Поранених транспортували до лікувального закладу. Стан здоров'я одного бійця – тяжкий, інших – задовільний.
На Великдень бойовики лише один раз порушили режим "тиші" на Донбасі На Великдень бойовики лише один раз порушили режим "тиші" на Донбасі
Серед українських військових втрат нема, однак російські окупанти відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів неподалік Катеринівки.
Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші" Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші"
Протягом доби 1 травня бойовики 12 разів порушили режим тиші, внаслідок чого з української сторони є один військовий отримав поранення.
Loading...
Load next