На Прикарпатті підібраний на дорозі попутник жорстоко вбив водія (фото)

На Прикарпатті підібраний на дорозі попутник жорстоко вбив водія (фото)
В Івано-Франківській області від множинних ножових поранень помер 36-річний чоловік, який рухаючись у напрямку районного центру Тлумач напередодні підібрав на дорозі попутника - 53-річного чоловіка.

Повідомленні щодо виявлення тіла загиблого надійшло до поліції Прикарпаття 6 червня близько 22 години від чергового лікаря медзакладу, до якого доправили потерпілого, повідомила учора пресслужба поліції Прикарпаття у Facebook.

Під час перегляду відеореєстратора в автомобілі потерпілого, правоохоронці з'ясували, що 36-річний водій, рухаючись на власному автомобілі у напрямку Тлумача, підібрав пасажира.

Дорогою між ними виник конфлікт. Водій зупинив автомобіль та вийшов з пасажиром на вулицю, там же й продовжилась суперечка. Як раптом 53-річний пасажир завдав чоловіку ножове поранення в область грудей і втік з місця події, - повідомляють у поліції.

З'ясувалось, що поранений чоловік намагався продовжити рух на автомобілі, але не справився з керуванням та з’їхав у кювет. Згодом його непритомного знайшли перехожі. Водія терміново госпіталізували до лікарні, де медики боролися за його життя. Однак врятувати чоловіка так і не вдалося

Поліцейським вдалось розшукати та затримати впродовж декількох годин ймовірного вбивцю водія. Наразі 53-річний чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, слідчі проводять розслідування. Його звинувачують за статтею 115 про умисне вбивство. Якщо його провину доведуть у суді, чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Читайте також
Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео) Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок у Рівненській області на трасі "Київ-Чоп" загнуло дві людини, ще двоє постраждали. Їх госпіталізували до лікарні.
Жінка-водій у реанімації: внаслідок лобового зіткнення на Закарпатті загинули двоє людей (фото) Жінка-водій у реанімації: внаслідок лобового зіткнення на Закарпатті загинули двоє людей (фото)
На трасі "Київ-Чоп", між селами Іванівці та Клячаново, що на Закарпатті, зіткнулися два автомобілі марки "Volkswagen Passat". Внаслідок лобового зіткнення загинуло дві людини, ще одна у реанімації.
В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео) В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео)
Загиблий був фігурантом кримінальної справи про вимагання. Вбивство на замовлення виконували представники злочинного угруповання.
Loading...
Load next