Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео)

Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок у Рівненській області на трасі "Київ-Чоп" загнуло дві людини, ще двоє постраждали. Їх госпіталізували до лікарні.

Аварія, в якій загинули двоє осіб і стільки ж отримали травми, трапилась сьогодні зранку, 5 червня у Рівненському районі на трасі "Київ–Чоп". В ДТП потрапили два автомобілі марок Mitsubishi Outlender та Seat Inca, повідомляє пресслужба ДСНС.

Повідомлення про автопригоду неподалік села Колоденка до поліції надійшло сьогодні, п’ятого червня, близько 11-ї години від медиків, - йдеться у повідомленні рятувальної служби.

На місці смертельної аварії загинули водій та пасажир автомобіля Seat Inca, а водій автомобіля Mitsubishi Outlender та пасажир автомобіля Seat Inca отримали важкі травми. Постраждалих госпіталізували в лікувальні заклади міста Рівного.

Рятувальники деблокували з понівеченого транспортного засобу водія, а також відключили клеми акумуляторних батарей в транспортних засобах, - зазначили у ДСНС.

Наразі відомо, що усі обставини трагічної ДТП встановлює слідчо-оперативна група поліції.

 

Читайте також
На Прикарпатті підібраний на дорозі попутник жорстоко вбив водія (фото) На Прикарпатті підібраний на дорозі попутник жорстоко вбив водія (фото)
В Івано-Франківській області від множинних ножових поранень помер 36-річний чоловік, який рухаючись у напрямку районного центру Тлумач напередодні підібрав на дорозі попутника - 53-річного чоловіка.
Жінка-водій у реанімації: внаслідок лобового зіткнення на Закарпатті загинули двоє людей (фото) Жінка-водій у реанімації: внаслідок лобового зіткнення на Закарпатті загинули двоє людей (фото)
На трасі "Київ-Чоп", між селами Іванівці та Клячаново, що на Закарпатті, зіткнулися два автомобілі марки "Volkswagen Passat". Внаслідок лобового зіткнення загинуло дві людини, ще одна у реанімації.
Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео) Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео)
У Запорізькій області внаслідок зіткнення автомобіля та маршрутки загинула жінка, ще шестеро людей постраждали. За результатами медичної експертизи, водій який є винуватцем ДТП знаходився в стані алкогольного сп’яніння.
Loading...
Load next