Смерть на "Укрзалізниці": пасажир помер у потязі після падіння з верхньої полиці

Смерть на "Укрзалізниці": пасажир помер у потязі після падіння з верхньої полиці
У пасажирському поїзді сполученням "Рахів-Київ" внаслідок падіння із верхньої полиці помер 28-річний пасажир.

У ніч проти суботи, 12 червня, у поїзді "Рахів - Київ" помер 28-річний пасажир, який впав із верхньої полиці, повідомляє пресслужба "Укрзалізниці".

За попередньою інформацією, пасажир близько третьої ночі впав з верхньої полиці. Після падіння він повідомив дружині, що почувається добре, - йдеться у повідомленні.

Відомо, що сьогодні під ранок постраждалому чоловіку стало гірше, і поїзна бригада викликала швидку медичну допомогу на найближчу станцію — Фастів. По прибуттю поїзда медики зафіксували смерть чоловіка. Однак, забоїв на його тілі, за інформацією "Укрзалізниці" не було виявлено.

Слід зазначити, що полиця, з якої впав пасажир, була облаштована ременями безпеки, якими він, на жаль, не скористався, - зазначили в "Укрзалізниці".

Зокрема, як повідомляє LB.ua, зі слів дружини чоловіка стало відомо, що він впав з полиці головою вниз та у цей час був напідпитку. Наразі усі обставини інциденту встановлюють правоохоронці та "Укрзалізниця". 

Читайте також
На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим
"На жаль, дива, на яке усі так сподівались, не сталося...", - рятувальники виявили тіло киянина, який зник близько двох місяців тому. Чоловік заблукав у Карпатах поблизу гори Гемба, однак лише сьогодні його вдалось знайти та чоловік вже був мертвим.
Підозрюваного у вбивстві журналіста Шеремета випустили із київського СІЗО Підозрюваного у вбивстві журналіста Шеремета випустили із київського СІЗО
Через півтора року підозрюваного Антоненка у вбивстві журналіста Павла Шеремета суд відпустив з СІЗО додому на цілодобовий домашній арешт.
Згорів живцем: 16-річний хлопець загинув на даху потяга, намагаючись зробити селфі (фото) Згорів живцем: 16-річний хлопець загинув на даху потяга, намагаючись зробити селфі (фото)
Поліція Чернігівщини розслідує трагічну смерть 16-річного хлопця на залізниці.
Loading...
Load next