Оператор телеканалу Медведчука: у Києві затримали наркоторговця (відео)

Оператор телеканалу Медведчука: у Києві затримали наркоторговця (відео)
У наркоторговця вилучили різні наркотичні засоби - амфетамін, таблетки екстезі, канабіс, марки ЛСД, а також ваги та пакетики для розфасовки.

У п'ятницю, 11 червня, київські правоохоронці затримали 32-річного наркоторговця. За одну залишену у домовленому місці "закладку" чоловік отримував 60 гривень, повідомила пресслужба поліції Київщини.

Зловмисника викрили київські спецпризначенці, які здійснювали патрулювання у Шевченківському районі. Вони помітили чоловіка, який при появі поліцейських почав дивно поводитися.

Під час спілкування він зізнався, що робив так звані закладки з наркотиками. Коли на місце події прибула слідчо-оперативна група Шевченківського району, у нього виявили розфасовані наркотики, гроші та посвідчення співробітника одного із телеканалів, - повідомили у поліції.

За інформацією видання "Цензор.НЕТ" стало відомо, що затриманим є Тарас Олійник – оператор медведчуківського "Першого незалежного".

Правоохоронці провели обшук у помешканні працівника медведчуківського телеканалу. У наркоторговця вилучили близько кілограма амфетаміну, 100 таблеток екстезі, канабіс, марки ЛСД, ваги та пакетики для розфасовки наркотиків для їх подальшого збуту через закладки.

За збут наркотиків чоловіку, 1989 року народження загрожує до восьми років позбавлення волі

 

Читайте також
Нацрада оштрафувала проросійські телеканали "НАШ" та "NewsOne" Нацрада оштрафувала проросійські телеканали "НАШ" та "NewsOne"
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оштрафувала два телеканали "НАШ" і "Newsone" внаслідок розпалювання національної, расової та релігійної ворожнечі й ненависті.
YouТube-канали Медведчука тепер недоступні для перегляду в Україні YouТube-канали Медведчука тепер недоступні для перегляду в Україні
Платформа YouТube від сьогодні заблокувала сторінки медведчуківських телеканалів ZIK, 112 Україна та NewsOne. Тепер глядачі заблокованих телеканалів не матимуть змоги переглядати їхні ефіри й у мережі інтернет.
Правоохоронці викрили масштабну мережу виготовлення та збуту наркотиків (фото) Правоохоронці викрили масштабну мережу виготовлення та збуту наркотиків (фото)
Під час обшуків вилучено рекордну кількість амфетаміну - 120 кг. Спецоперація здійснювалась у Дніпропетровській, Київській, Черкаській областях та у Києві.
Loading...
Load next