Поліція ліквідувала чергове наркоугруповання

Поліція ліквідувала чергове наркоугруповання
На Житомирщині припинено роботу двох лабораторій з виготовлення амфетаміну.

Детективи затримали трьох активних учасників злочинного угруповання. Повідомляє Національної поліції. 

У ході проведених низки обшуків вилучили психотропний засіб, обладнання та інгредієнти для його виготовлення, інші свідчення злочинних дій. 

Фото: Національна поліція

Обсяги діяльності угруповання сягали до півмільйона гривень щомісячно. 

Фото: Національна поліція

До складу злочинної групи входили 3 осіб: житомиряни, віком від 28 до 40 років. Вони організували процес виробництва у будинку, розташованому у Житомирському районі, та у гаражі  на околиці міста. Усе необхідне замовляли через інтернет-ресурси та отримували через поштові сервіси.

Фото: Національна поліція

Під час одного з обшуків, у гаражі на околиці Житомира, було виявлено також гранату Ф-1, патрони та травматичний пістолет. 

Фото: Національна поліція

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Одещині поліцейська вкрала з речових доказів півкілограма кокаїну та продавала його (фото) На Одещині поліцейська вкрала з речових доказів півкілограма кокаїну та продавала його (фото)
СБУ викрила співробітницю поліції, яка викрадала наркотики із речових доказів і потім продавала їх наркозалежним.
На Херсонщині виявили наркоплантації із коноплею на мільйони гривень (фото) На Херсонщині виявили наркоплантації із коноплею на мільйони гривень (фото)
У херсонській області поліцейські виявили дві теплиці в яких вирощували коноплю. Вартість вилученого товару – близько 5 мільйонів гривень.
Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео) Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео)
В Україні поліція викрила злочинну організацію, яка тривалий час діяла на Закарпатті. Під час 23 обшуків у зловмисників вилучили понад 50 одиниць вогнепальної зброї і цілий арсенал холодної зброї.
Loading...
Load next