У Харкові хлопець стрибнув з кабіни канатної дороги та потрапив під авто (відео)

У Харкові хлопець стрибнув з кабіни канатної дороги та потрапив під авто (відео)
Із кабіни канатної дороги у Харкові вистрибнув 17-річний хлопець. Після падіння хлопця переїхав мікроавтобус.

Підлітка із численними травмами госпіталізували до лікарні. Наразі за його життя борються  медики, повідомляє пресслужба поліції у Харківській області.

13 червня о 18:15 до чергової частини Харківського районного управління поліції №3 надійшло повідомлення про те, що на проїжджій частині по вулиці Новгородській лежить чоловік, - повідомили у поліції.

За даними місцевих ЗМІ, інцидент стався на вулиці Новгородській.

Зокрема, директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта розповів місцевому виданню 057.ua, що після падіння хлопця збила машина, а саме падіння нібито було спробою суїциду.

У нього відкрита черепно-мозкова травма, перелом плеча, перелом стегна. Хлопець був у стані алкогольного сп'яніння, - заявив Забашта.

Момент падіння хлопця із кабіни ймовірно зафіксували камери відеоспостереження. На відео помітно, як на канатну дорогу прийшла компанія з двох хлопців і дівчини на вигляд 17-18 років. Вони розділилися, так, що один з юнаків зайшов у кабіну один. Згодом із однієї кабінки під сильним дощем хтось випадає на проїжджу частину, а потім по ньому проїжджає автомобіль. 

 

Читайте також
На Одещині військові потрапили в аварію: є постраждалі (фото) На Одещині військові потрапили в аварію: є постраждалі (фото)
За даними поліції, водій Lexus прямував зі знайомою в бік Одеси, але не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. Внаслідок зіткнення постраждало 5 осіб.
Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео) Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок у Рівненській області на трасі "Київ-Чоп" загнуло дві людини, ще двоє постраждали. Їх госпіталізували до лікарні.
У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео) У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео)
Аварія трапилась на автодорозі "Київ-Чоп" у селі Колоденка, що у Рівненській області. За інформацією поліції, винуватцем ДТП є водій легковика, який виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення із мікроавтобусом.
Loading...
Load next