На Одещині військові потрапили в аварію: є постраждалі (фото)

На Одещині військові потрапили в аварію: є постраждалі (фото)
За даними поліції, водій Lexus прямував зі знайомою в бік Одеси, але не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. Внаслідок зіткнення постраждало 5 осіб.

У вівторок, 5 жовтня, в Одеській області військові потрапили в дорожньо-транспортну пригоду. В результаті інциденту постраждали п’ятеро людей. За попередніми даними, водій Lexus, який слідував з колегою в бік Одеси, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з Volkswagen.

Фото: Національна поліція

Про деталі ДТП повідомляє пресслужба поліції в Одеській області. 

Усіх, хто знаходився у транспортних засобах, забрала "швидка". Пасажирка Lexus, 1967 року народження у важкому стані. Чоловіки, 1965, 1976, 1996 та 1994 р.н., зазнали менших травм, - повідомили у поліції.

Наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 - порушення правил дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами Кримінального кодексу України.

Фото: Національна поліція

Читайте також:

Читайте також
На Одещині трапилась смертельна ДТП: загинуло троє осіб (відео) На Одещині трапилась смертельна ДТП: загинуло троє осіб (відео)
Близько п'ятої години ранку недалеко від селища Любашівка Одеської області сталося зіткнення двох вантажних та трьох легкових автомобілів.
Їхали в службовому автомобілі у відрядження: на Одещині троє поліцейських загинули у ДТП (фото) Їхали в службовому автомобілі у відрядження: на Одещині троє поліцейських загинули у ДТП (фото)
Автомобіль, в якому їхали загиблі, з’їхав у кювет, зіштовхнувся з бетонною опорою і перекинувся.
На Полтавщині пасажирський автобус потрапив у ДТП: внаслідок аварії постраждало 11 пасажирів (фото) На Полтавщині пасажирський автобус потрапив у ДТП: внаслідок аварії постраждало 11 пасажирів (фото)
На автодорозі 56-річний водій автобуса, попередньо, не справився із кермуванням і з’їхав із проїзної частини дороги й перевернувся на бік.
Loading...
Load next