В Румунії автобус з українцями потрапив у ДТП: двоє людей загинули (фото)

В Румунії автобус з українцями потрапив у ДТП: двоє людей загинули (фото)
На румунсько-угорському кордоні у смертельну ДТП потрапив мікроавтобус, який перевозив українців. Внаслідок аварії постраждало 15 людей, двоє українців загинули, а ще двоє перебувають у важкому стані.

Дорожньо-транспортна пригода трапилась сьогодні вранці, 14 червня, на трасі Дєва-Недлак у Румунії. Наразі невідомо, ані з яких регіонів є постраждалі українці, ані куди вони їхали. Про це в коментарі виданню "УНІАН" повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко.

Загалом в авто перебували 16 українців та один громадянин Молдови. Один українець помер на місці, інша наша громадянка померла в лікарні від отриманих травм. Двоє громадян України госпіталізовані у важкому стані, їм надається необхідна медична допомога. Стан решти пасажирів - задовільний, загроз їхньому життю немає, - зазначив речник МЗС.

Відомо, що мікроавтобус прямував з України у Чеську Республіку. За словами Ніколенка, водія автобуса затримали, наразі він дає свідчення в поліції: "За попередньою версією, водій не впорався з керуванням - мікроавтобус зіткнувся із вантажним транспортним засобом, який рухався попереду".

Речник Міністерства закордонних справ наголосив, що за попередніми даними, водій врізався в вантажівку, що їхала попереду. Зокрема, Ніколенко також запевнив, що зараз українські дипломати взаємодіють із румунськими правоохоронцями для з’ясування усіх обставин ДТП, тримають зв'язок із лікарями та надають постраждалим громадянам України усю необхідну консульську допомогу.

Для родичів постраждалих відкрито цілодобову "гарячу лінію" посольства України в Румунії: +40 726 529 820, +40 21 230 36 60.

Читайте також
Смертельна ДТП у Польщі: в аварії загинув 30-річний українець (відео) Смертельна ДТП у Польщі: в аварії загинув 30-річний українець (відео)
30-річний українець загинув у ДТП, що трапилася в населеному пункті Лігота Мала поблизу міста Олесніца на південному заході Польщі.
В Угорщині мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою: серед постраждалих є українці (фото) В Угорщині мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою: серед постраждалих є українці (фото)
Внаслідок аварії загинуло п'ятеро осіб - троє громадян Угорщини, один громадянин України та ще одна людина з подвійним угорсько-українським громадянством. Водій вантажівки, в яку в'їхав мікроавтобус, при цьому майже не постраждав.
На Буковині водій перекинувся на тракторі, внаслідок чого загинула 6-річна дитина На Буковині водій перекинувся на тракторі, внаслідок чого загинула 6-річна дитина
Учора ввечері, 12 травня в селі Байраки Чернівецької області водій трактора не впорався з керуванням та допустив його перекидання. Внаслідок аварії загинула 6-річна дитина, яка знаходилась в кабіні транспорту.
Loading...
Load next