В Угорщині мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою: серед постраждалих є українці (фото)

В Угорщині мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою: серед постраждалих є українці (фото)
Внаслідок аварії загинуло п'ятеро осіб - троє громадян Угорщини, один громадянин України та ще одна людина з подвійним угорсько-українським громадянством. Водій вантажівки, в яку в'їхав мікроавтобус, при цьому майже не постраждав.

Поблизу угорського міста Абонь мікроавтобус з українцями на великій швидкості врізався у зад вантажівки. На момент зіткнення в мікроавтобусі перебували українець, троє громадян Угорщини та ще одна людина з подвійним угорсько-українським громадянством. Про це йдеться у повідомленні місцевої поліції.

Відомо, що водій вантажівки практично не постраждав, однак всі п'ятеро пасажирів мікроавтобуса загинули на місці трагедії. Угорські ЗМІ повідомили, що усі загиблі чоловіки віком 34, 36 і 41, 48 та 59 років.

Зокрема, водій вантажівки пояснив, що зупинився, через зупинку транспорту попереду. Після смертельного зіткнення, водій вантажівки вийшов з авто, аби перевірити, що сталося. Однак допомогти людям, які були в мікроавтобусів він вже не міг, – вони загинули одразу.

Наразі триває розслідування обставин трагедії.

Нагадаємо, що у селі Ліґота-Мала поблизу польського міста Олесніца автомобіль з українцями потрапив у ДТП. Внаслідок смертельної аварії загинув громадянин України віком приблизно 30 років. За інформацією місцевої поліції, водій втратив контроль над автомобілем марки Renault Scenic, який з'їхав з дороги і перевернувся.

За попередніми даними, українець бути непристебнутий пасками безпеки, або їхав занадто швидко. Окрім померлого чоловіка, в автомобілі перебували ще дві особи, також громадяни України. Однак вони не отримали значних травм. Відео смертельної ДТП можна переглянути за посиланням ТУТ.

Читайте також
Смертельна ДТП у Польщі: в аварії загинув 30-річний українець (відео) Смертельна ДТП у Польщі: в аварії загинув 30-річний українець (відео)
30-річний українець загинув у ДТП, що трапилася в населеному пункті Лігота Мала поблизу міста Олесніца на південному заході Польщі.
ДТП з українцями у Польщі: четверо людей перебувають у лікарні (фото) ДТП з українцями у Польщі: четверо людей перебувають у лікарні (фото)
Через аварію одна смуга руху на автомагістралі A4 упродовж кількох годин була перекрита.
В Румунії автобус з українцями потрапив у ДТП: двоє людей загинули (фото) В Румунії автобус з українцями потрапив у ДТП: двоє людей загинули (фото)
На румунсько-угорському кордоні у смертельну ДТП потрапив мікроавтобус, який перевозив українців. Внаслідок аварії постраждало 15 людей, двоє українців загинули, а ще двоє перебувають у важкому стані.
Loading...
Load next