У Києві вчителька побила дитину з аутизмом: реакція столичної влади на інцидент (відео)

У Києві вчителька побила дитину з аутизмом: реакція столичної влади на інцидент (відео)
Київська вчителька школи №58 жорстоко побила учня інклюзивного класу, в якому навчаються двоє дітей із інвалідністю.

Інцидент стався в інклюзивному класі київської школи №58, де навчаються двоє дітей з інвалідністю. Відомо, що відео у соцмережах оприлюднила асистентка вчительки, аби надати розголосу цьому прикрому випадку. На відео помітні жорстокі штурхання, биття по сідницях та запотиличники, які завдавала вчителька хлопчику з інвалідністю.

Подробиці та відео інциденту у себе в Telegram-каналі опублікував народний депутат Павло Сушко.

Діти вибігають з класу - не хочуть бачити, як їх друга будуть бити! Таке ставлення до дітей довгий час залишалося прихованим. Поки асистент вчителя не витримав і не надіслав це відео мамі, - зазначив депутат.

Зокрема, згодом на інцидент у київській школі відреагувала столична влада. Департамент освіти і науки КМДА повідомив, що фахівці перевірять школу № 58.

Перевірку буде здійснено максимально ретельно із залученням правоохоронних органів та служби у справах дітей. По закінченню перевірки, в межах чинного законодавства, буде прийнято відповідні управлінські рішення щодо учасників цього конфлікту, - наголосили у департаменті.

Читайте також
На Дніпропетровщині вчитель на випускному зґвалтував школярку На Дніпропетровщині вчитель на випускному зґвалтував школярку
Поліцейські порекомендували постраждалій "зіграти весілля" із вчителем-гвалтівником.
Булінг: як він впливає на психоемоційний стан дитини (відео) Булінг: як він впливає на психоемоційний стан дитини (відео)
Булінг може мати психологічний, фізичний, економічний та сексуальний характер. Сьогодні нести адміністративну відповідальність у ситуації булінгу можуть як діти, які цькують, так і спостерігачі та навіть вчителі.
Смертельна екскурсія на водоспаді: деталі загибелі 12-річного хлопчика на Львівщині (відео) Смертельна екскурсія на водоспаді: деталі загибелі 12-річного хлопчика на Львівщині (відео)
На Львівщині 12-річний хлопчик смертельно травмувався під час шкільної екскурсії. Трагедія сталася у селі Кам’янка на водоспаді національного парку "Сколівські Бескиди". Класну керівницю, яка супроводжувала дітей та вчителя, який намагався врятувати дитину – госпіталізували.
Loading...
Load next