Вирізав серце й підпалив: вибух у багатоповерхівці на Київщині був спробою приховати вбивство (фото)

Вирізав серце й підпалив: вибух у багатоповерхівці на Київщині був спробою приховати вбивство (фото)
Ймовірною причиною пожежі у житловому будинку у Білогородці, що на Київщині була спроба приховати жорстоке вбивство. Вбитому чоловікові вирізали серце і частину легень.

У п'ятиповерховому будинку де трапився вибух, а згодом й пожежа, було виявлено труп чоловіка, і за результатами його обстеження судово-медичним експертом встановлено, що він загинув не від наслідків пожежі. За інформацією поліції у Київській області, чоловік помер від тяжких тілесних ушкоджень, а саме – у нього перерізано горло, є три удари в груди ножем, вирізане серце і частина легенів.

Правоохоронці припускають, що вибух та пожежу влаштував вбивця загиблого, аби замаскувати жорстоке вбивство. Працівники поліції встановили особу, яка підозрюється ускоєнні цього вбивства. 

Затриманим є моряк 1978 року народження, який проживав неподалік. Відомо, що останній має родину, яка мешкає в Севастополі. Наразі чоловік затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, поміщений до ізолятора тимчасового тримання, - повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов.

Нєбитов додав, що, за даними слідства, 21 червня чоловік навмисне прийшов до будинку, щоб влаштувати пожежу та приховати злочин.

Наразі ймовірного вбивцю та підпалювача було затримано та доправлено до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі й оперативники спільно з процесуальними керівниками збирають доказову базу, щоб оголосити затриманому підозру у навмисному вбивстві і знищенні майна загальнонебезпечним способом.

Нагадаємо, що вибух стався близько 13:20, 21 червня, у квартирі на третьому поверсі будівлі. Після цього в домівці почалася пожежа. Далі загоряння розповсюдилося також на четвертий та п'ятий поверхи, а також покрівлю. Внаслідок пожежі двоє людей потрапили до лікарні. Ще шестеро після огляду лікарями від госпіталізації відмовились.

Читайте також
Вибух авто у Дніпрі: в автомобілі був встановлений саморобнний вибуховий пристрій, - ЗМІ (відео) Вибух авто у Дніпрі: в автомобілі був встановлений саморобнний вибуховий пристрій, - ЗМІ (відео)
Наразі справу про ймовірне вбивство двох осіб у Дніпрі розслідує Служба безпеки України. Справу відкрили за статтею про вчинення терористичного акту.
Вибух у житловому будинку на Київщині: рятувальники знайшли тіло ще одного загиблого (фото) Вибух у житловому будинку на Київщині: рятувальники знайшли тіло ще одного загиблого (фото)
Кількість жертв внаслідок вибуху у багатоповерхівці у центрі села Білогородка, що під Києвом лише збільшується. Рятувальники відшукали ще одного померлого.
На Київщині школярка після ЗНО випадково застрелила 16-річного товариша (фото) На Київщині школярка після ЗНО випадково застрелила 16-річного товариша (фото)
У місті Бучі, що на Київщині після складання ЗНО четверо школярів пішли до приватного маєтку одного із друзів та знайшли там пневматичну рушницю.
Loading...
Load next