У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик

У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик
У Київській області в місті Сквира, в ніч на 5 червня у двоповерхового будинку трапилась смертельна пожежа. Унаслідок загоряння загула 13-річна дитина.

У Державній службі з надзвичайних ситуацій повідомили, що інформація про пожежу в місті Сквира по вулиці Шолома Алейхема надійшла близько 01:00. Наразі причина пожежі встановлюється.

До місця виклику направлено черговий караул 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Сквира та ДПК ТОВ Сквирський КХП. По прибуттю на місце виклику рятувальниками встановлено, що горить двох поверховий будинок, повідомили у ДСНС.

Після ліквідації вогню рятувальники виявили у будинку тіло дитини: "о 02:26 знайдено тіло дитини, загинув хлопчик 2008 року народження".

До гасіння пожежі залучались 3 одиниці техніки та 8 людей особового складу. Причини інциденту наразі встановлюють.

Читайте також
Знайшли тіла двох людей: у житловому будинку Білої Церкви сталася пожежа (фото) Знайшли тіла двох людей: у житловому будинку Білої Церкви сталася пожежа (фото)
Причина виникнення пожежі встановлюється.
В Авдіївці знову загорівся коксохімічний завод: постраждалих немає (фото) В Авдіївці знову загорівся коксохімічний завод: постраждалих немає (фото)
На підприємстві виникло загорання перегрітого коксу на конвеєрній стрічці на площі 350 квадратних метрів.
Вибух у житловому будинку на Київщині: рятувальники знайшли тіло ще одного загиблого (фото) Вибух у житловому будинку на Київщині: рятувальники знайшли тіло ще одного загиблого (фото)
Кількість жертв внаслідок вибуху у багатоповерхівці у центрі села Білогородка, що під Києвом лише збільшується. Рятувальники відшукали ще одного померлого.
Loading...
Load next