У Харкові жінка знайшла під ліжком у своїй квартирі пітона (фото)

У Харкові жінка знайшла під ліжком у своїй квартирі пітона (фото)
Жінка виявила у власній квартирі плазуна, який згорнувся калачем під ліжком. Перелякана харків'янка одразу повідомила про незвичну знахідку місцевим правоохоронцям.

На місці події харківські патрульні виявили сітчастого пітона, згодом вони спіймали його і відвезли до ветеринарної клініки. З'ясувалося, що пітон абсолютно здоровий, однак його тимчасово помістили під нагляд спеціалістів до контактного зоопарка, повідомляє пресслужба поліції у Харківській області.

Патрульні Роман Жицький та Олександр Сидоренко отримали незвичний виклик. Заявниця повідомила, що виявила у власній квартирі змію. Громадянка не змогла пояснити, як саме змія потрапила до її житла, - йдеться у повідомленні поліції.

Однак, правоохоронці не уточнили, в якому районі міста стався цей незвичний випадок.

Водночас за інформацією Telegram-каналу "ХС Харків", дорогою до зоопарку пітон сховався в автомобілі патрульних. Їм довелося розбирати обшивку, щоб знайти пітона та наразі цю інформацію у поліції не підтвердили. Зокрема, ймовірно пітон був дуже голодний і, вже тривалий час шукав їжу.

Читайте також
Був коханцем дівчини: у Харкові підозрюваний у вбивстві молодої пари розповів нові деталі трагедії (фото) Був коханцем дівчини: у Харкові підозрюваний у вбивстві молодої пари розповів нові деталі трагедії (фото)
У Харкові 2 травня у квартирі на вулиці Дружби Народів виявили мертвими молоду пару - 24-річну жінку та 29-річного чоловіка. Правоохоронцям вдалось спіймати підозрюваного у жорстокому вбивстві, однак той повідомив поліцейським дещо іншу версію трагедії.
Дитина була сама вдома: на Харківщині затримали 60-річного педофіла, який зґвалтував 13-річну дівчинку (фото) Дитина була сама вдома: на Харківщині затримали 60-річного педофіла, який зґвалтував 13-річну дівчинку (фото)
Харківська поліція затримала 60-річного чоловіка, який ще у квітні зґвалтував немовнолітню дівчину, їй всьо лише 13 років. Педофіл скористався відсутністю батьків дівчини вдома та увірвався до неї.
У Харкові поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві молодої пари У Харкові поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві молодої пари
Харківська поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві двох молодих людей - 24-річної жінки та 29-річного чоловіка. Їх, 2 травня знайшли мертвими у квартирі на вулиці Дружби Народів у Харкові.
Loading...
Load next