Авіаудар по телевізійній вежі, обстріл заводу "Антонов" та населених пунктів Харківщини: злочини рашистів за минулу ніч

Авіаудар по телевізійній вежі, обстріл заводу "Антонов" та населених пунктів Харківщини: злочини рашистів за минулу ніч

Уранці 14 березня російські окупанти обстріляли завод "Антонов" у Києві.

Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Вибухи пролунали на заводі "Антонов" та в Оболонському районі. На місцях вибухів працюють пожежні, медики та інші служби, - зазначив Поворозник.

На Оболоні в багатоповерхівку влетів артилерійський снаряд окупантів.

За попередніми даними, загинули дві людини, сім мають поранення різного ступеню важкості. З місця вибуху в житловому будинку евакуйовано близько 70 осіб, – додав Поворозник.

Також цієї ночі повітряна тривога на Рівненщині тривала рекордні 5 годин.

Про це повідомляють у Рівненській ОВА.

Внаслідок авіаудару пошкоджено телевізійну вежу на Рівненщині. Через руйнування телевежі в області нині не працює теле- та радіомовлення. На місці зараз працюють відповідні служби.

Своєю чергою російська армія не припиняла обстріл об'єктів інфраструктури та промисловості Харківської області у ніч на понеділок, у результаті чого у місті є загиблі та поранені, повідомили у поліції Харківської області.

Харківщина пережила складну ніч. Російські окупанти без зупинки гатили по житлових кварталах, лікарнях, об’єктах інфраструктури та промисловості. В результаті численних руйнувань та пожеж є загиблі та поранені, – йдеться у повідомленні відомства у Facebook у понеділок уранці.

Правоохоронці зазначили, що ворог посилив інтенсивність обстрілів Харкова та населених пунктів області.

Не зважаючи на усі труднощі військового часу, правоохоронці продовжують сумлінно виконувати свої професійні обов’язки. Головні напрямки, за якими поліція активно проводить роботу, це захист населення від наслідків військової агресії: допомога в евакуації, соціальна підтримка, роздача родинам, які найбільше потерпають від ворожих обстрілів, продовольства. Працівники поліції відвідують самотніх людей та осіб похилого віку, багатодітні родини, при підтримці волонтерів надають їм гуманітарну допомогу, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що поліція продовжує підтримувати правопорядок, патрулювати території обслуговування, боротися зі злочинністю та правопорушеннями.

У поліції нагадали, що про факти порушення закону громадяни можуть цілодобово повідомляти службу 102, звертатись на додаткові лінії зв'язку. Також повідомити важливу інформацію до поліції можна за допомогою чат-бота @Kharkiv102_bot.

Харківські слідчі виїжджають на усі місця обстрілів об’єктів у Харкові та області для документування злочинної діяльності російських військових. Налагоджено ефективну протидію фактам мародерства, щодня поліція затримує любителів легкої наживи для притягнення їх до відповідальності, – йдеться в повідомленні.

Також 14 березня о 02:40 у смт Ставище Житомирського району (колишній Брусилівський район) окупанти завдали ракетного удару по адміністративним будівлям. Про це повідомляє ДСНС.

Фото: ДСНС Житомирщини

Так, 14 березня о 02:40 у смт Ставище Житомирського району внаслідок ракетного удару по адміністративним будівлям постраждало 4 особи. За попередньою інформацією, знищено 7 будівель, проводяться пошуки. Від ДСНС залучено 12 осіб та 2 од. техніки.

Фото: ДСНС Житомирщини

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
З боку збройних формувань РФ зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню, є загиблий - ООС З боку збройних формувань РФ зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню, є загиблий - ООС
Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.
Loading...
Load next