Вбивство у Білогородці: підозрюваний зізнався, що вбив сусіда у стані афекту через гараж (відео)

Вбивство у Білогородці: підозрюваний зізнався, що вбив сусіда у стані афекту через гараж (відео)
Чоловік перерізав сусідові горло, вирізав його серце і легені. Наразі підозрюваного у жорстокому вбивстві арештували на два місяці

Суд арештував 43-річного мешканця села Білогородка, якого затримали за підозрою у вбивстві, а також у підпалі багатоквартирного будинку з метою приховати сліди жорстокого злочину. Про це у коментарі виданню “Українська правда” повідомив заступник директора комунікацій МВС Ярослав Тракало.

24 червня Києво-Святошинський суд обрав підозрюваному  запобіжний захід - тримання від вартою 2 місяці без права внесення застави, - йдеться у повідомленні.

Відомо, що під час судового засідання, яке відбулось учора, 24 червня, прокурор та адвокат підозрюваного наполягали на проведенні засідання у закритому режимі. Причиною такого рішення стало те, що наразі щодо вбивства було проведено не всі слідчі дії, і те, що підозрюваний має двох неповнолітніх дітей.

Зокрема, раніше пресслужба поліції оприлюднила відео зізнання підозрюваного у вбивстві та вибуху в селі Білогородка. У дописі в мережі Facebook начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов повідомив, що чоловік скоїв жорстоке вбивство у стані афекту, а "приховати сліди злочину вирішив шляхом підпалу квартири і самого тіла за допомогою бензину".

 Поліція Київщини за "гарячим слідом" затримала підозрюваного у цьому злочині. 43-річний чоловік, який мешкав неподалік від вбитого, зізнався, що скоїв злочин через сварку за гараж, який він надавав в оренду загиблому, - заявив Нєбитов.

Нагадаємо, що вибух стався близько 13:20, 21 червня, у квартирі на третьому поверсі будівлі, в результаті якого постраждало понад 10 осіб. Після цього в домівці почалася пожежа. Далі загоряння розповсюдилося також на четвертий та п'ятий поверхи, а також покрівлю. Внаслідок пожежі двоє людей потрапили до лікарні. Ще шестеро після огляду лікарями від госпіталізації відмовились.

 

Читайте також
Вирізав серце й підпалив: вибух у багатоповерхівці на Київщині був спробою приховати вбивство (фото) Вирізав серце й підпалив: вибух у багатоповерхівці на Київщині був спробою приховати вбивство (фото)
Ймовірною причиною пожежі у житловому будинку у Білогородці, що на Київщині була спроба приховати жорстоке вбивство. Вбитому чоловікові вирізали серце і частину легень.
Вибух у житловому будинку на Київщині: рятувальники знайшли тіло ще одного загиблого (фото) Вибух у житловому будинку на Київщині: рятувальники знайшли тіло ще одного загиблого (фото)
Кількість жертв внаслідок вибуху у багатоповерхівці у центрі села Білогородка, що під Києвом лише збільшується. Рятувальники відшукали ще одного померлого.
На Київщині внаслідок вибуху трапилась пожежа: є постраждалі та загиблий (відео) На Київщині внаслідок вибуху трапилась пожежа: є постраждалі та загиблий (відео)
Під Києвом в селі Білогородка в одному з житлових будинків трапилась пожежа, яка супроводжувалась потужним вибухом. На місці події рятувальники виявили тіло загиблого чоловіка.
Loading...
Load next