В Ужгороді знайшли мертвим 19-річного військовослужбовця

В Ужгороді знайшли мертвим 19-річного військовослужбовця
У місцевому кар’єрі в воді знайшли тіло 19-річного військовослужбовця, якого шукали протягом п’яти днів.

На Закарпатті знайшли мертвим 19-річного військовослужбовця з Рівненської області. Тіло хлопця без ознак життя витягли водолази з кар’єру в Ужгороді, повідомляє пресслужба поліції.

У поліцію ще 23 червня надійшло повідомлення про зникнення 19-річного військового. Проте, про зникнення юного військовослужбовця повідомили у поліцію не представники військової частини, а батьки хлопця.

Правоохоронцям вдалося встановити, що загиблий ще 10 червня пішов з військової частини, щоб відпочити. 

Ретельні пошуки тривали майже п’ять днів. Зрештою, тіло хлопця  без ознак життя водолази витягли з кар’єру в мікрорайоні обласного центру, - наголосили у поліції.

Тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті. Наразі поліція встановлює усі деталі трагічного випадку та відкрила кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України - Умисне вбивство

Читайте також
У Харкові помер український військовий, який дістав поранення на Донбасі (фото) У Харкові помер український військовий, який дістав поранення на Донбасі (фото)
Внаслідок обстрілів, які відбулись 15 липня, з боку російських бойовиків було поранено двох українських військовослужбовців. Серед них був і Олександр, який отримав 80% опіків тіла.
Поліція назвала причину загибелі львівського туриста у горах на Закарпатті (фото) Поліція назвала причину загибелі львівського туриста у горах на Закарпатті (фото)
Тіло померлого чоловіка, який як виявилось згодом був 49-річний львів'янин, 3 травня виявила група туристів поблизу гори Піп Іван. Загиблий був вдягнений у спортивну форму, але місцевий житель це чи турист встановити спочатку не могли.
На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим
"На жаль, дива, на яке усі так сподівались, не сталося...", - рятувальники виявили тіло киянина, який зник близько двох місяців тому. Чоловік заблукав у Карпатах поблизу гори Гемба, однак лише сьогодні його вдалось знайти та чоловік вже був мертвим.
Loading...
Load next