Поблизу Миколаєва впав вертоліт Мі-2: в результаті падіння двоє людей загинули (фото)

Поблизу Миколаєва впав вертоліт Мі-2: в результаті падіння двоє людей загинули (фото)
Вертоліт Мі-2 впав та загорівся, через що загинули пілот і його помічник.

Поблизу села Зайве у Миколаївській області сьогодні, 17 липня, впав вертоліт Мі-2, внаслідок чого загинули дві людини - пілот літака та його помічник. Про це повідомляє ДСНС.

О 6:08 у суботу поблизу с. Зайве Миколаївського району сталося падіння вертольоту Мі-2 (Меридіан-Авіа-Агро) з подальшим загоранням, внаслідок чого загинуло 2 особи – пілот та помічник пілота, - йдеться у повідомленні.

Рятувальники ліквідували пожежу на площі 6 квадратних метрів. Також їм довелося деблокувати загиблих. Причини падіння наразі не повідомляються.

Відомо, що транспорт належав компанії Меридіан-Авіа-Агро, що спеціалізується на обробці полів на вертольотах.

 

Читайте також
На Прикарпатті внаслідок авіакатастрофи загинув пілот та троє американців (відео) На Прикарпатті внаслідок авіакатастрофи загинув пілот та троє американців (відео)
У літаку, який впав на приватний будинок у Прикарпатті, загинули пілот-українець і троє хасидів з США. Загиблі приїхали на Прикарпаття на відпочинок.
На Прикарпатті на житловий будинок впав легкомоторний літак: загинуло четверо осіб (відео) На Прикарпатті на житловий будинок впав легкомоторний літак: загинуло четверо осіб (відео)
Повітряне судно зачепило приватний житловий будинок, після чого дах особняка спалахнув потужним вогнем.
Поліція назвала причину загибелі львівського туриста у горах на Закарпатті (фото) Поліція назвала причину загибелі львівського туриста у горах на Закарпатті (фото)
Тіло померлого чоловіка, який як виявилось згодом був 49-річний львів'янин, 3 травня виявила група туристів поблизу гори Піп Іван. Загиблий був вдягнений у спортивну форму, але місцевий житель це чи турист встановити спочатку не могли.
Loading...
Load next