У Черкасах в кафе невідомі розстріляли бізнесмена: поранений помер (відео)

У Черкасах в кафе невідомі розстріляли бізнесмена: поранений помер (відео)
Від поранень в одній із черкаських лікарень помер черкаський бізнесмен Михайло Козлов. Злочинці були одягнені в чорну форму з написом "СБУ".

У Черкасах сьогодні, 22 вересня, невідомий відкрив стрілянину у кав’ярні "Львівської майстерні шоколаду" на вулиці Байди Вишневецького, внаслідок чого вогнепальні поранення отримав чоловік. Виявилось, що ним був бізнесмен Михайло Козлов, який згодом помер у лікарні, повідомила пресслужба поліції у Черкаській області.

Відомо, що пораненого чоловіка було доставлено до Третьої міської лікарні. За словами речника поліції Черкаської області Зої Вовк, під час стрілянини поранили лише одну людину, інших постраждалих немає.

Було поранено одного чоловіка, він помер у реанімації. Інших постраждалих немає. Розшукуване авто знайшли – воно згоріло, - розповіла Вовк.

Невідомий чоловік здійснив постріли з невстановленої автоматичної зброї та поранив іншого чоловіка. Після цього зловмисник зник з місця події на автомобілі Skoda у невідомому напрямку, - повідомили у поліції.

Згодом у поліції повідомили, що в Черкасах біля Долини троянд правоохоронці виявили залишки автомобіля, який згорів. Він розташований при вулиці Гагаріна на березі Дніпра. У спаленому автомобілі правоохоронці знайшли мисливську зброю "Сайга".

Однак, наразі зловмисників ще не затримали - на території міста Черкаси та області введено в дію оперативний план "Сирена". Місцеперебування стрілків встановлюється.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 - умисне вбивство ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Зокрема, журналіст і головний редактор місцевого телеканалу "Антена" Валерій Воротник у Facebook написав, що вбивство в Черкасах трапилося під час засідання виконкому – буквально за 100 метрів від міськради і 20-ти від ОДА.

Як наслідок – кілька поранених. Один із них помер у лікарні. Ним виявився відомий бізнесмен Козлов, - наголосив чоловік.

Нагадаємо, що прокуратура завела кримінальну справу через замах на першого заступника Володимира Зеленського - Сергія Шефіра. Стрілянина трапилась, коли посадовець їхав з дому на роботу. Дорога, якою їхала автівка проходила через ліс, де з різних боків траси було зроблено кілька автоматних черг.

Зокрема, радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк переконаний, що замах на Шефіра, це "відкритий, навмисний і вкрай жорстокий напад не можна кваліфікувати інакше, ніж спробу демонстративного вбивства ключового члена команди". Окрім цього лідер фракції "Сліга народу" Давида Арахамія спілкувався із Сергієм Шефіром, коли той їхав на роботу й пояснив, що у 50% випадків помічник Володимира Зеленського їздить за кермом сам, 50% – з водієм. Тому, ймовірно невідомі нападники могли переплутати чоловіків. Відео наслідків стрілянини можна переглянути за посиланням ТУТ.

Читайте також
В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео) В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео)
Загиблий був фігурантом кримінальної справи про вимагання. Вбивство на замовлення виконували представники злочинного угруповання.
Постраждало п'ятеро людей: двоє чоловіків у Запоріжжі влаштували стрілянину (відео) Постраждало п'ятеро людей: двоє чоловіків у Запоріжжі влаштували стрілянину (відео)
Зловмисники, які влаштували стрілянину посеред вулиці намагалися втекти на власному автомобілі, але були затримані правоохоронцями.
На Одещині поліцейські застрелили чоловіка, який посеред села стріляв із рушниці (відео) На Одещині поліцейські застрелили чоловіка, який посеред села стріляв із рушниці (відео)
Під час переговорів із поліцейськими чоловік кілька разів вистрілив у їхній бік. На контакт із правоохоронцями нападник не йшов та вдерся до будинку, де мешкає жінка з дітьми.
Loading...
Load next