В Києві водолази витягнули з озера тіло невідомого чоловіка

В Києві водолази витягнули з озера тіло невідомого чоловіка
Наразі причини та обставини трагічної смерті чоловіка встановлюються правоохоронцями.

З озера Віра, що у Києві рятувальники разом із водолазами дістали з водойми тіло потопельника. Надзвичайники, які прибули до місця виклику встановили, що на відстані 1 метра від берега на поверхні води знаходилося тіло чоловіка.

На вигляд йому приблизно 40 років, повідомляє пресслужба столичного ДСНС.

Тіло доставлено до берега та передано працівникам правоохоронних органів, ними ж і будуть встановлюватися причина та обставини трагічного випадку, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що від початку літа в Україні у водоймах потонуло майже 200 українців, з них 34 - діти. Найчастішою причиною нещасних випадків у водоймах стає недотримання правил безпечної поведінки - купання у необладнаних для цього місцях і перебування у водоймах в нетверезому стані, яким інколи нехтують дорослі українці.

Читайте також
На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим
"На жаль, дива, на яке усі так сподівались, не сталося...", - рятувальники виявили тіло киянина, який зник близько двох місяців тому. Чоловік заблукав у Карпатах поблизу гори Гемба, однак лише сьогодні його вдалось знайти та чоловік вже був мертвим.
Від початку літа в Україні у водоймах потонуло майже 200 українців Від початку літа в Україні у водоймах потонуло майже 200 українців
Найчастішою причиною нещасних випадків у водоймах стає недотримання правил безпечної поведінки - купання у необладнаних для цього місцях і перебування у водоймах в нетверезому стані, яким інколи нехтують дорослі українці.
На Київщині внаслідок вибуху трапилась пожежа: є постраждалі та загиблий (відео) На Київщині внаслідок вибуху трапилась пожежа: є постраждалі та загиблий (відео)
Під Києвом в селі Білогородка в одному з житлових будинків трапилась пожежа, яка супроводжувалась потужним вибухом. На місці події рятувальники виявили тіло загиблого чоловіка.
Loading...
Load next