У Польщі трапилась ДТП: постраждало четверо українців, серед яких дитина (фото)

У Польщі трапилась ДТП: постраждало четверо українців, серед яких дитина (фото)
Автобус, що перевозив 9 громадян України, перекинувся на бік. Зрештою до лікарні відвезли лише чотирьох людей, які подорожували мікроавтобусом.

У Польщі біля міста Тарнув сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої постраждали четверо українців, у тому числі неповнолітній. Про це повідомив речник Міністерства закордонних справ Олег Ніколенко у Twitter.

Решта пасажирів без травм. Консул на місці події для надання громадянам консульської допомоги, взаємодії з правоохоронцями та лікарнею, - йдеться у повідомленні.

Наразі українців госпіталізували та їм надається уся необхідна медична допомога. 

Зокрема, як повідомляє "Європейська правда" з посиланням на видання Nasze Miasto, аварія трапилась незадовго до 8 ранку у суботу на смузі в напрямку Кракова. Легковий автомобіль Volkswagen зіткнувся з мікроавтобусом Mercedes Sprinter. 

Зауважимо, що спочатку стало відомо про 9 постраждалих людей. Зрештою до лікарні відвезли лише чотирьох людей, які подорожували мікроавтобусом.

Найбільше постраждали двоє дорослих і дитина. Дитину доставили до лікарні з допомогою вертольота.

Читайте також
Смертельна ДТП у Польщі: в аварії загинув 30-річний українець (відео) Смертельна ДТП у Польщі: в аварії загинув 30-річний українець (відео)
30-річний українець загинув у ДТП, що трапилася в населеному пункті Лігота Мала поблизу міста Олесніца на південному заході Польщі.
Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень
У Польщі з лікарень уже виписали всіх українців, які постраждали у двох автомобільних аваріях, що трапились 6 та 22 березня.
ДТП з українцями у Польщі: четверо людей перебувають у лікарні (фото) ДТП з українцями у Польщі: четверо людей перебувають у лікарні (фото)
Через аварію одна смуга руху на автомагістралі A4 упродовж кількох годин була перекрита.
Loading...
Load next