У ресторані в центрі Запоріжжя трапилась смертельна стрілянина (відео)

У ресторані в центрі Запоріжжя трапилась смертельна стрілянина (відео)
Внаслідок стрілянини загинув 30-річний чоловік. Постраждалий помер від отриманих поранень, які були несумісними із життям.

У центрі Запоріжжя в ресторані "Аристократ" сталася стрілянина, в результаті якої один чоловік помер від отриманих поранень. Про це повідомляє видання "Укрінформ" з посиланням на місцеву поліцію.

Відомо, що смертельна стрілянина трапилась в приміщенні ресторану на вулиці Маяковського у Запоріжжі. Невідомий чоловік, можливо з травматичного пістолета, завдав поранення місцевому мешканцю. В результаті поранення постраждалий помер.

4 липня до відділу поліції №1 надійшло повідомлення про те, що в приміщенні ресторану, по вулиці Маяковського, невідома особа спричинила поранення в область грудної клітини місцевому мешканцю 1991 р.н., - йдеться у повідомленні.

Та місцеве видання "Актуально" з посиланням на власні джерела, повідомляє, що внаслідок перестрілки постраждав ще один чоловік. Його, за повідомленням, госпіталізували до лікарні з нібито безліччю вогнепальних поранень.

Наразі встановлюється особа зловмисника та місце його знаходження. 

Зокрема, інформацію про стрілянину спочатку поширили у соціальних мережах очевидці стрілянини, додавши фото та відео. На них помітно тіло людини, яке лежить на підлозі. На місці події працювали правоохоронці, але наразі місцеві поліцейські офіційно не повідомляла про цей інцидент.

Читайте також
У Черкасах в кафе невідомі розстріляли бізнесмена: поранений помер (відео) У Черкасах в кафе невідомі розстріляли бізнесмена: поранений помер (відео)
Від поранень в одній із черкаських лікарень помер черкаський бізнесмен Михайло Козлов. Злочинці були одягнені в чорну форму з написом "СБУ".
Постраждало п'ятеро людей: двоє чоловіків у Запоріжжі влаштували стрілянину (відео) Постраждало п'ятеро людей: двоє чоловіків у Запоріжжі влаштували стрілянину (відео)
Зловмисники, які влаштували стрілянину посеред вулиці намагалися втекти на власному автомобілі, але були затримані правоохоронцями.
У Дніпрі невідомий серед дня розтріляв чоловіка у центрі міста (відео 18+) У Дніпрі невідомий серед дня розтріляв чоловіка у центрі міста (відео 18+)
Посеред дня у Дніпрі на площі Соборній посеред дня невідомий застрелив 42-річного водія автомобіля Toyota Land Cruiser. Через вбивство у місті ведеться поліцейська спецоперація.
Loading...
Load next