Авіакатастрофа АН-26 на Камчатці: у МЗС повідомили чи були українці на борту літака (відео)

Авіакатастрофа АН-26 на Камчатці: у МЗС повідомили чи були українці на борту літака (відео)
Роботу рятувальників щодо ліквідації наслідків смертельної авіакатастрофи ускладнює сильний вітер у регіоні. Усі тіла загиблих були знайдені, серед них є неповнолітня дитина.

У вівторок, 6 червня стало відомо, що літак АН-26, який летів з Петропавловськ-Камчатського в селище Палана перестав виходити на зв'язок після того, як почав заходити на посадку. Згодом, виявилось, що літак не долетів до аеропорту всього лиш 4 кілометри і розбився об скелю, фрагменти повітряного судна виявили на березі Охотського моря.

Внаслідок авіакатастрофи загинули 6 членів екіпажу та 22 пасажирі літака - серед них і маленька дівчинка з іменем Аліса. Загалом у катастрофі серед пасажирів загинули 11 чоловіків та 11 жінок. Російські рятувальники вже виявили тіла усіх загиблих в авіакатастрофі, зокрема, одного із них вдалось упізнати по татуюваннях на тілі, повідомляє російське видання ТАСС.

За допомогою десантних спусків рятувальникам вдалося потрапити на важкодоступне місце на скелі, де впав літак АН-26. Там знайдені фрагменти тіл всіх загиблих, один з них упізнаний по татуюванню, - йдеться у повідомленні.

Зокрема, рештки 19 загиблих осіб були виявлені в першу добу після катастрофи, інші - в п'ятницю, 9 липня, коли рятувальники десантувалися до уламків літака на схилі сопки.

Відомо, що на борту російська літака АН-26, який зазнав катастрофи, серед загиблих пасажирів не було громадян України, про це 24 каналу повідомили у Міністерстві закордонних справ. 

 

Читайте також
На Прикарпатті на житловий будинок впав легкомоторний літак: загинуло четверо осіб (відео) На Прикарпатті на житловий будинок впав легкомоторний літак: загинуло четверо осіб (відео)
Повітряне судно зачепило приватний житловий будинок, після чого дах особняка спалахнув потужним вогнем.
На Прикарпатті внаслідок авіакатастрофи загинув пілот та троє американців (відео) На Прикарпатті внаслідок авіакатастрофи загинув пілот та троє американців (відео)
У літаку, який впав на приватний будинок у Прикарпатті, загинули пілот-українець і троє хасидів з США. Загиблі приїхали на Прикарпаття на відпочинок.
Справа збитого МН17 над Донбасом: нідерландські слідчі готові приїхати в Україну Справа збитого МН17 над Донбасом: нідерландські слідчі готові приїхати в Україну
Група нідерландських прокурорів та слідчих готові приїхати в Україну для напрацювання кроків у справі збитого малазійського Боїнга МН17.
Loading...
Load next