На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео)

На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео)
На місце події прибули медики, поліцейські та рятувальники. Зокрема, саме це місце аварії є дуже небезпечним, серйозні ДТП відбуваються там щотижня.

На Гостомельській трасі поблизу Києвом внаслідок зіткнення маршрутки та легковик Hyundai трапилась ДТП. Після чого перекинулась маршрутка із пасажирами, в результаті аварії постраждали вісім осіб. На місце аварія приїхала велика кількість машин "швидкої допомоги", повідомляє dtp.kiev.ua.

Серйозна ДТП аварія з перекиданням в Києві на Гостомельській трасі: перекинулася маршрутка з людьми, на місце рятувальники і кілька швидких, - йдеться у повідомленні.

Відомо, що водій маршрутки не впорався з керуванням, через що авто виїхало на узбіччя і перекинулася. Зокрема, в одного із постраждалих вже діагностовано перелом ноги., інших доправили до лікарні міста Буча.

Зауважимо, що за словами очевидців, ДТП на Гостомельській трасі трапилось через те, що по дорозі до столиці маршрутка Mercedes-Benz на зимовій гумі і автомобіль Hyundai не поділили смугу.

Наразі на місці аварії працюють поліцейські.

Читайте також
Серед постраждалих є діти: у Києві перекинувся автобус "Кишинів-Москва" (фото) Серед постраждалих є діти: у Києві перекинувся автобус "Кишинів-Москва" (фото)
Попередня причина аварії: слизька дорога і помилка водія. Загалом у салоні автобуса перебували 20 людей, серед яких була також новонароджена дитина.
Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео) Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео)
У Запорізькій області внаслідок зіткнення автомобіля та маршрутки загинула жінка, ще шестеро людей постраждали. За результатами медичної експертизи, водій який є винуватцем ДТП знаходився в стані алкогольного сп’яніння.
На Рівненщині перекинувся автобус Київ-Вроцлав: постраждало 40 пасажирів (фото) На Рівненщині перекинувся автобус Київ-Вроцлав: постраждало 40 пасажирів (фото)
Внаслідок аварії 16 людей доправили в лікарню з різними травмами. Проте, загиблих немає.
Loading...
Load next