На Донбасі від обстрілів російських бойовиків загинув український захисник

На Донбасі від обстрілів російських бойовиків загинув український захисник
Внаслідок одного з обстрілів російських найманців, на Донбасі був поранений один український військовослужбовець.

За минулу добу, 14 липня, у зоні бойових дій зафіксували 13 обстрілів, внаслідок чого один боєць загинув, п’ятеро українських захисників отримали поранення, ще один - бойове травмування. Про це повідомили в пресслужбі ООС у Facebook.

Зокрема, неподалік Південного окупанти двічі вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. А от поблизу Троїцького російські бойовики обстрілювали українські позиції з мінометів 82-го калібру та станкових протитанкових гранатометів. Окрім цього, штаб зафіксував два прольоти безпілотних літальних апаратів бойовиків типу "Орлан-10" з перетином лінії зіткнення.

Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав поранення несумісне з життям. Командування Об’єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого. Крім того, п’ятеро військових отримали поранення, ще один – бойове травмування. Воїнів доправлено до лікувального закладу, - йдеться у повідомленні.

Зокрема, наразі стан здоров’я одного з поранених бійця важкий, інших – задовільний.

Проте, на обстріли ворога українські захисники відкривали вогонь у відповідь. Станом на ранок середи зафіксовано одне порушення режиму перемир'я біля Луганського.

Читайте також
На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото) На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото)
Внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків загинув 26-річний український захисник у якого залишились дружина та мати.
Підірвались на власних мінах: на Донбасі загинуло четверо російський найманців Підірвались на власних мінах: на Донбасі загинуло четверо російський найманців
Російські окупанти стверджували, що їхній позиції обстріляли українські військові, однак згодом виявилось, що їхні "побратими" підірвались на власних же мінах.
На Донбасі внаслідок обстрілів російських бойовиків загинув 86-річний дідусь (фото) На Донбасі внаслідок обстрілів російських бойовиків загинув 86-річний дідусь (фото)
Російські окупанти обстріляли село Новоселівку Другу із забороненого озброєння в результаті якого загинув 86-річний місцевий мешканець.
Loading...
Load next